Friday, August 21, 2015

6 biskut chocolate stick


assalamualaikum
konnichiwa minna san

sejak bulan ramadhan lagi ramai org order biskut chocolate stick ni
waktu tu sy blom plan nk pomot sebab risau adik ipar x sempat siapkan 
klau terima order banyak sgt..


sy mamam hampir sebalang biskut chocolate stick yg sedap ni, hikk..

actually, sy tolong adik ipar jual biskut ni
sebalang ada lebih kurang 80pcs..


cmni laa rupa sebalang biskut chocolate stick..

sy plan nk pomot utk musim raya aidiladha nanti
tapi disebabkan skrg pun dh ramai yg order.. so, sy proceed jaa..

sapa2 yg berminat nk order.. sila direct pm kt fb sy..
kpd yg biasa deal dgn sy bole jaa direct whatsapp, arigatou :)


p/s: arigatou kt semua yg rajin blogwalking kt sini
sori sy x sempat blogwalking mcm dulu sebab agak bz dgn keje, huh...

Sunday, July 12, 2015

14 kad raya special version


assalamualaikum
konnichiwa minna san

seperti tahun lepas sy direct beli kad raya kt MPH
semua kad raya tu dh selamat pos kt korang
kali ni paling jauh sampai ke sabah..

setakat ni sy dh terima 3 kad raya special version
the best part semua kad raya ni xde jual kt mana2 kedai
arigatou shida, momoy & fiza :)




rasanya dh lebih separuh terima kad raya sy pos tu
harap2 korang semua akan terima secepat mungkin...


p/s: sempena ketibaan syawal yg mulia x lama lagi
sy ingin mengucapkan selamat hari raya & maaf zahir batin *in advance :)
kpd semua rakan blogger & pembaca blog konnichiwa sekalian..

semoga bergembira menyambut lebaran di sisi
keluarga tercinta, insan tersayang & rakan2..

di kesempatan ni sy mohon maaf sekiranya ada salah & silap
di luar pengetahuan sy selama menulis kt blog ni
semoga persahabatan yg terjalin antara kita semua berkekalan hendaknya...

Saturday, June 6, 2015

8 ramadhan tiba lagi (part 2)


assalamualaikum
konnichiwa minna san

*source: google

s p e e c h l e s s :)

*kurang 2 minggu ramadhan bermula
sementara ada waktu ni sy nk update awal2
risau klau x sempat nk online nanti, huh..


ahlan wa sahlan ya ramadhan..
di kesempatan ini sy ingin memohon maaf atas segala
kelemahan, kekurangan, kesilapan
sama ada yg tersurat.. tersirat..

semoga Allah mempermudahkan ibadah puasa kita tahun ini
selamat berpuasa muslimin & muslimat sekalian :)


p/s: berpuasalah seperti ia ramadhan terakhir anda...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...