Thursday, August 14, 2014

14 kad raya pertama (part 3)


assalamualaikum
konnichiwa minna san

seperti yg dirancangkan sblom ni
update kali ni still related kad raya..

sy terima kad raya ni beberapa hari sblom hari raya
arigatou kak mia :)

actually, dh beberapa tahun sy kenal kak mia sebagai blogger
kak mia stay jauh ke selatan
sy plak jauh ke utara..


im here.. zon kuala kangsar...

secara ringkas tahun ni kami sekeluarga balik beraya kt Perak
x larat nk drive jauh2 balik beraya kt KL
best dapat stay kt kampung utk dua tiga hari :)


singgah sebentar kt masjid hospital ipoh..


p/s: ribuan hadir sebagai ganti kpd mujahid yg gugur...

Saturday, July 26, 2014

18 kad raya pertama (part 2)


assalamualaikum
konnichiwa minna san

klau x silap awal minggu lepas sy terima kad raya kedua ni
arigatou shida :)

kad raya ni special version sebab xde jual kt mana2 kedai
kepada sesiapa yg dapat tu kira bertuah laa kn, hikk..


akhirnya, kasut yg sy order via online selamat sampai kt umah
nasib baik sempat terima sblom hari raya
tu pun jenuh sy follow-up ta-q-bin, huh..
*dulu sy ingat diorg ni keje servis jaga kucing waktu kita balik beraya kt kampung
sebab logo syarikat diorg ada pic kucing kiut giler rupanya x, hikk..

sy order kasut ni kt lazada sebab design simple & mudah pakai
x perlu susah2 pikir nk ikat tali kasut
arigatou lagi skali shida utk 'bantuan' order via online aritu :)


sempena ketibaan syawal yg mulia x lama lagi
sy ingin mengucapkan selamat hari raya & maaf zahir batin *in advance :)
kpd semua rakan blogger & pembaca blog konnichiwa sekalian..

semoga bergembira menyambut lebaran di sisi
keluarga tercinta, insan tersayang & rakan2..

di kesempatan ni sy mohon maaf sekiranya ada salah & silap
di luar pengetahuan sy selama menulis kt blog ni
semoga persahabatan yg terjalin antara kita semua berkekalan hendaknya...


p/s: next entry sy update part 3 ok :)

Saturday, July 12, 2014

19 kad raya pertama


assalamualaikum
konnichiwa minna san

petang kelmarin sy dh pos semua kad raya ni
harap2 sampai kt korang dlm keadaan baik :)


tgh hari kelmarin sy terima satu kurier
x sangka dlm tu ada kad raya & tasbih
arigatou momoy :)

rajin betul momoy tulis mcm karangan kt kad raya ni
klau sebelah lagi xde lukisan kartun mesti penuh dgn karangan awk kn, hikk..

tapi paling best tasbih yg momoy bagi ni
siap ada nama sy lagi.. awk mmg tempah khas kn?
siyes sy suka design yg simple & kreatif cmni :)


p/s: arigatou sudi singgah sini walaupun sy x sempat bW ke semua blog korang...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...