Saturday, January 30, 2016

16 sepintas lalu: update


assalamualaikum
konnichiwa minna san


semakin lama semakin kurang sy update
korang tengok pic kt atas pun dh tau kn
terang2 nampak 12 bulan.. 12 update, huh..

skrg dh x ramai blogger yg sy kenal dulu still aktif update blog
ada yg tinggal terus blog.. maybe bz dgn keje
lagi pun skrg kt smartphone dh ada whatsapp & wechat
ramai jaa yg direct update kt situ..

kemungkinan ni last entry sy update
sy pun bz dgn keje full time
balik keje sy sambung run bisnes part time
so, masa agak terhad utk urusan2 lain..

usia laptop sy ni pun dh lebih 5 tahun
kadang2 ok.. kadang2 x ok.. nk blogwalking pun x feel, huh..

sy hanya mampu ucapkan arigatou
kt semua yg rajin blogwalking kt sini sepanjang beberapa tahun ni
insyaAllah, jika ada masa terluang sy update lagi :)


p/s: sesungguhnya Dia sebaik2 perancang utama
sy hanya sekecil2 watak di pentas dunia...

Sunday, December 27, 2015

6 sepintas lalu: arigatou versi november (part 3)


assalamualaikum
konnichiwa minna san

special arigatou kt semua yg wish besday bulan lepas
ni masuk tahun ke enam diorg wish kt wall fb
tahun ni still ada yg wish kt whatsapp :)



semoga sy & anda kaya & berjaya di dunia & akhirat.. aamiin...
*student DAO memang suka doa cmni


p/s: sejak akhir2 ni dh x ramai rakan blogger yg aktif mcm dulu kn
sy pun sempat update sebulan sekali jaa, huh..
apa2 pun, arigatou kt semua yg rajin blogwalking kt my blog
walaupun sy dh x aktif mcm beberapa tahun lepas..
insyaAllah, klau x bz sy blogwalking kt blog korang :)

Friday, November 13, 2015

6 unique number (part 2)


assalamualaikum
konnichiwa minna san





last year sy pnah publish entry cmni
kali ni sy update new number :)

semakin lama semakin banyak sy simpan wang kertas yg ada unique number
dh jadi macam hobby plak, huh..

sblom ni ada yg suruh sy simpan dlm bekas khas supaya wang kertas ni x rosak
kebetulan sy ada banyak bekas tempered glass
so, sy simpan semua kt dlm tu jaa.. settle :)


p/s: move on with new career...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...