Wednesday, October 26, 2011

42 wordless wednesday: tarian angin


assalamualaikum
konnichiwa minna san

hari2 jumpa patung ni
nk panggil apa ntah..
klau panggil mambang kuning bole x?

it takes two to tango *x bole nari tango sorang2 kn ;p

aucakkk.. weii pandang laa sini..


p/s: arini olidei tapi sy kena gi ofis, huh...

42 shuriken:

Fathiah Hamim said...

ahahahahah mambang kuningg

Norlida Ramli said...

hehe..kiutnya.pggil belon angin..hehe

cian..cuti pun kena keje..hehe

Cik Azizah said...

ni kalau ada macam ekspo ke mesti ada benda alah ni..suka la die gerak2 gitu..hehe

Azhafizah[フィザ] said...

ape name ek bende ni.kalau opening ke promotion selalu ade kan..comel je melayang-layang tu

caliph shuriken said...

fathiah..
ok x panggil cmtu? hukk...

caliph shuriken said...

norlida..
slalu diorg mmg panggil belon angin ka? siyes sy pun x tau nk panggil apa..
yup, arini sy keje ;p

caliph shuriken said...

jijah..
yup, tapi sy mmg x tau nama btul benda ni, huh...

shida'R said...

sabar jelah kan..huhu..tp gaji masyuk la kje time cuti..liph..

YOUsoF said...

Hahaha.. Lama dah aku tak nonton tarian angin macam ni.. ;D


Sama la bro, aku kerja jugak tadi. Takpe, ikhlaskan semuanya..

caliph shuriken said...

fiza..
tu laa nama apa ntah, hukk...

caliph shuriken said...

shida..
biasa laa, sy ok jaa.. tp gaji diorg x bg lebih pun :p

caliph shuriken said...

yousof..
owh, tadi keje jgak ka.. yup, ikhlaskan semua utk arini ^^

tiefazatie said...

mambang kuning??haha

Wanie said...

katne ni eh..tak familiar tempat ni..ingat patung digi tadi..

Puteri Kasih said...

puteri pun tak tau nama dia...jadilah panggil mambang kuning..hahahah

Chik Att said...

dapat letak depan umah sibijik ni ok jugak ....

Warna Warni Kehidupan said...

comel nye mambang kuning tuh

Liyana Zahim said...

Ni kite panggil patung libas sbb kekdg lau lalu kat die die sukela nk melibas2 muke kte.. Hahahaha...

khairul said...

mambang kunin pon bole gak tu bro

Syuxer said...

kalau malam2 boleh kot dipanggil mambang heheh...

keje time cuti, satu siksaan tapi takpela demi rezeki kan..:)

izzysabki said...

mambang kuning..seram~~

caliph shuriken said...

fir..
ni area lot 88.. klau patung digi lagi bulat ar, hukk...

caliph shuriken said...

puteri..
tu laa, ntah apa nk panggil kn, huh...

caliph shuriken said...

chik att..
klau letak depan umah bunyi bising tau :p

caliph shuriken said...

warna..
kiut ka cmni, huh...

caliph shuriken said...

ifa..
nsib baik check kt spam.. komen ifa msuk situ :p

caliph shuriken said...

khairul..
komen bro pun msuk kt spam jgak, apasal ek, huh...

tiefazatie said...

owh ye ke..senget jg msk spam nie..hehe

-Incek Fik- said...

Hahahaaa..

mambang kuning tu merajuk dengan Brader Caliph tu..

..itu pasal dia taknak pandang tyme tangkap gambar tu hehee~

caliph shuriken said...

liyana..
dasat panggil patung libas.. mcm bunyi satu tajuk movie tu, hikk...

caliph shuriken said...

syuxer..
klau mlm2 mmg jadi mambang laa patung ni..

yup, demi rezki kira on jaa ^^

caliph shuriken said...

izzy..
klau mlm2 tarian patung ni mmg seram :p

caliph shuriken said...

ifa..
aritu sy pun x prasan ada kt situ.. nsib baik kak diana tnya pasal komen, huh...

caliph shuriken said...

fik..
biar dia merajuk lama2 bro, hikk...

zureen said...

seram je muka dia.. hahahah!

LadyBird said...

panggil je hantu kuning.. eii kalu ade kat depan umah lady ni.. kompem kene cantas.. menakutkan..

p/s : mr calip.. lady nak promot blog lady nih :P.. lady baru berjinak2 nak cube ngn dunia perniagaan.. kalau berminat mohla ke teratak lady ni yer.. ni linknyer.. pls support lady..

http://tekadmajusdnbhd.blogspot.com/

Izzuddin Fauzi said...

Wohoooo... Kiut tau si dia tuuu!!! Kuning macam DiGi :D

caliph shuriken said...

zureen..
klau tgk wktu malam lagi laa seram, hukk...

caliph shuriken said...

ladybird..
klau dgr bunyi dia confirm lagi cpat awk cantas, hikk..

*oic, gud luck.. kjap ek sy singgah tgk ^^

caliph shuriken said...

nine..
ni digi versi kurus tinggi, hukk...

anamizu said...

mambang kuning =P




luv,
cik ana

caliph shuriken said...

wktu ujan mambang ni kasi simpan dlm ofis, hikk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...