Friday, November 13, 2015

6 unique number (part 2)


assalamualaikum
konnichiwa minna san





last year sy pnah publish entry cmni
kali ni sy update new number :)

semakin lama semakin banyak sy simpan wang kertas yg ada unique number
dh jadi macam hobby plak, huh..

sblom ni ada yg suruh sy simpan dlm bekas khas supaya wang kertas ni x rosak
kebetulan sy ada banyak bekas tempered glass
so, sy simpan semua kt dlm tu jaa.. settle :)


p/s: move on with new career...

6 shuriken:

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Awak sihat caliph? Banyak mengumpul tu, sihat letewww,hik3 >_<

Terbaik r!

Sebelum ni saya pernah cuba kumpul duit jugak, duit syiling 50sen yang ada 'longkang' tu, tak tau nak describe camna,tpi dia ada garis dibahagian sisi duit. erhh,huhu

caliph shuriken said...

wslm, lana ^^
sori baru sempat reply.. arigatou sudi singgah sini walaupun bz dgn keje.. alhamdulillah, sy sihat.. harap awk sihat jgak..

sy simpan koleksi sikit jaa, hikk.. wahh, terbaik laa awk sbb ada kumpul syiling cmtu.. sy pnah try tapi versi cmtu dh x kuar, huh...

.::: Princess MOMOY :::. said...

as-salam caliph.
heyyy lama momoy diam dari media social nih
caliph nanti whatsapp semula
byk no ilang nih

caliph shuriken said...

wslm, dear ^^

sori bru baca msg ni, huh..

ok, noted.. patut laa awk lama x whtspp...

Cik Yaya said...

fuhh..mmg cntik..
especially yg 1st tu..89 fevret num Yaya tuu =D

caliph shuriken said...

ni mesti tahun lahir yaya 1989 kn, hikk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...