Sunday, August 22, 2010

4 ~ tunjuk ajar ku sensei ~



konnichiwa minna san
kali ni sy wt en3 keywords yg dok terjah msuk sini..
reason knapa nk wt en3 ni sbb satu keyword tuu.. isskkk..

*klik utk tgk pic ni mbesar dgn sehat*

kita start dgn keyword paling atas ok..

#1 >> awek iklan axe perfume
yg ni msti sbb en3 iklan axe aritu..
asmirandah mmg kiut miut ;)

kawaii desu ne!!

#2 >> daftar free fb4cash
huh.. korang siyes nk free ka? angkat kaki tangan laju2 ok..
bole sgt2 tp nti korang jemu plak kna ngadap pc 24jam dok citer details biz ni...
http://www.cute-smiley.com

#3 >> muat turun iklan coklat cadbury
msti sbb en3 ni korang ingt my blog port klang download iklan lawak tu kn..
arigatou sudi singgah, nti search singgah lagi ok...
http://www.cute-smiley.com

#4 >> daftar free ahli fb4cash
confirm.. dia ni mmg siyes nk daftar free, babap nti baru tau..
nk sgt kn.. meh bgtau laa ic nama cpat nk tlg daftar ni...
http://www.cute-smiley.com

#5 >> molekul air
yg ni confirm sbb en3 rawatan guna air aritu..
x pun dia cari info molekul air utk asgnmt klas sains rumahtangga x, gambatte...
http://www.cute-smiley.com

#6 >> tunjuk cara membuat shuriken
ni laa reason knapa sy nk wt en3 ni..
spongebob sopan jaa dia request kn..
siyes mmg expert tau wt shuriken.. tp ni 1st time ada org mntak tunjuk ajar ni.. tunjuk ajar ku
sifu sensei, hikk...
nk blajar ek.. sila isi form
nikah kt kaunter depan tu..
pastu kita intvw dulu ok...

 *ni laa shuriken klau korang nk tau*

p/s: ni en3 keywords part I.. 
ada lagi part II kita sambung next en3 ok...


4 shuriken:

AJ said...

wah asmirandahku hikhik

caliph shuriken said...

Aj klau nmpak asmirandah lupa trus kristin, hukkk...

sakura said...

wah bez nya dapat byk hit keywords macam tu.=)

caliph shuriken said...

sakura.. ni bru part I.. nti part II ada lagi best.. so tggu ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...