Tuesday, August 3, 2010

15 invitation to premiere screening of tekken



ohayou minna san
ingat lagi aritu sy ada buat en3 Tekken?
td gi check inbox.. tgk ada emel ni drp nuffnang..

nk tgk lebih jelas.. 
sila klik pic ni utk dia mbesar dgn sehat & kuat..

tp sy x bole hadir sbb ada urusan lain mlm tu..
apa2 pun, thanks nuffnang krn sudi invite utk movie Tekken ni

p/s: kpd kaki2 game & peminat Tekken.. 
harap movie ni best mcm game..
enjoy da tournament ya...
http://www.cute-smiley.com

15 shuriken:

caliph shuriken said...

klau bole tukar venue mybe bole join invitation ni.. huh...

marina anakcikbob said...

kasi kat saya la..
hahaha,..

caliph shuriken said...

awk x ckp awal2.. diorg dh set nama & emel address sy.. klau x bole dtg trus diorg offer kt bloggers lain, hukk...

sop said...

sop x buat utk citer ni.. jauh dr rumah panggung..
kalau hari kerja mmg leceh sket..
kalau area dkt2, selalu buat :)

tak per, lain kali boleh join yer bro..

caliph shuriken said...

oic.. mmg venue tu jauh kt PJ.. mlm plak tu..
klau bole tukar venue nk laa jgak tgk..
xpe lg pun skrg tgh pikir nk settle hal lain dulu ^^

Mohamad Nur Hidayat said...

wahhh nakk..tak pernak pun dapat.

caliph shuriken said...

bole bro.. tp lain kali try buat en3 movie yg nuffnang promote.. ada pluang dpt invitation cmni ^^

Affan Ruslan said...

huhu. patut lah buat entry pasal tekken haritu. hehe

caliph shuriken said...

bro.. sy buat sbb minat tekken.. klau bab invitation ni kira rezki laa ^^

tehr said...

waaa rugi ya caliph
...tak apa, lain kali mungkin ada kesempatan lagi

caliph shuriken said...

tehr.. xpe tggu pluang lain nti.. lg pun sy bru blk dr kL.. ada urusan sikit...

TTT said...

wah abg seronok nye dapat gi tgk :D
bz ek ngan bisnes

caliph shuriken said...

T.. dpt invitation tp pass kt blogger lain sbb ada urusan hari tuu.. mmg skrg ni agak bz, hikk...

Affan Ruslan said...

huhu. Owh, ingatkan dpt advertorial ke apa.
*Saya pun tak pernah dpt buffered metered sume2 tu.

Rasanya ada org nuff dtg tgk2 blog ni, pastu ada review pasal tekken. tu yg die pilih. Papepun rezeki lah kan kalau dpt. hehe

caliph shuriken said...

bro.. sy pnah dgr advertorial tp x sure apa bnda tu..

utk buff.. nk dpt kna maintain trafik..

utk review tekken ni.. mmg hr tu bila siap en3 kna submit URL blog ni kt web nuffnang.. so diorg view melalui cara ni laa ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...