Monday, April 16, 2012

64 sepintas lalu: himawari


assalamualaikum
konnichiwa minna san


selama ni sy ingat himawari pandai nyanyi satu lagu jaa
lagu kalau berpacaran *part korus..

baru2 ni sy terdengar himawari nyanyi satu lagi lagu
lagu di saat aku mencintaimu *part korus jgak..
bila masa plak dia blajar nyanyi lagu ni, huh..

himawari lari nyorok kt tepi neelofa sofa bila sedar sy tgk dia nyanyi..
sy jalan slow2 gi dekat sofa tu.. rupa2nya dia tgh pulun nyanyi lagu tadi 

sampai abis.. *comeii giler taktik budak ni, hukk..

mai sini himawari.. kita duet lagu tema boboiboy versi unplugged :)


p/s: himawari x tau pak long dia ni membesar dgn lagu2 
search, wings, mega & kru, hikk...

64 shuriken:

Melati Qistyna's Mummy said...

Alololo.... Kiut jek kalau budak2 nyanyi pelat2 skit....

Cantik rambut, curl lagi...heeee

Azhafizah[フィザ] said...

alahaii..mesti comel adik manis himawari menyanyi kan..nanti rakam suara eh

caliph shuriken said...

kakak..
slalu klau dia nyanyi sampai abis baru nk stop, huh..

yup, rambut dia original cmtu ^^

caliph shuriken said...

fiza chan..
nk amik pic ni pun susah.. klau rakam suara lagi laa x dpt, hukk...

Puteri Kasih said...

alala tomeynyer dia

kalau duet mesti suara dia lagi best dari pak long dia kan ...hikhik

Mak lagenda said...

Kasik nyanyi lagu yuna la plak..ekekeke

Fizah Ibrahim said...

Comey! Haha, bape taun? nama sbenarnya apa? xkan himawari kot haha

Tinta Lana said...

Salam..caliph, i'm so sorry,hek2, smlm ngntuk sgt dah..

comeyl je ha himawarinya,hehe. how old is she?

Tinta Lana said...

Oh ea..pasni leh dengo paklong lak nyanyi lagu search belakang neelofa..eh, sofa, hak3. rakam sore tu caliph, jgn tak rakam. mau 'comel' berganda2 dri himawari,muahahah

Cik Kay Jue said...

adeh kacau daun.. sian dia tak dpt habiskan lagu tu.. hehe..

Sis AI said...

Slalunya budak2 mnghafal lagu dgn radio yg prents diorg pasang la, hehe.

caliph shuriken said...

puteri..
yer laa awk tapi dia nyanyi part korus jaa, hikk...

caliph shuriken said...

mak lagenda..
lagu yuna agak mencabar utk himawari, huh...

caliph shuriken said...

sakura hime..
bru 3 tahun himawari ni.. nama sebenar, biarlah rahsia ^^

caliph shuriken said...

wslm, lana.. owh, xpe..
himawari bru umo 3 tahun..

ehh, jgn sebut neelofa satgi sy ngigau, hukk..
sy bab rakam sora ni kurang berbakat laa ;p

Puteri Kasih said...

part korus yang paling mudah untuk budak2 hafal tau awak..sebab mereka lebih cepat belajar bila sesuatu perkataan itu diulang2..

p/s nanti cubit pipi himawari utk saya yer..hikhik

caliph shuriken said...

cik kay jue..
best usik2 dia.. jgn risau sbb bila dia start nyanyi, confirm dia nyanyi abis korus tu, hukk...

Koding said...

Himawari tentu sgt gemar dgn lagu Doraemon...

caliph shuriken said...

sis..
sy rasa dia slalu sgt tgk vclip kt astro ni, hikk...

caliph shuriken said...

puteri..
kebanyakan lagu part korus paling best kn..
erkk, x bole cubit pipi sbb dia garang laa ;p

caliph shuriken said...

koding..
setakat ni dia blom tunjuk minat kt lagu doraemon, huh...

casablander said...

nyanyi disebalik sofa?...cute...hahaa~

Cikgu Bada said...

budak² ni mcm hard disk..storage masih banyak kosong..masih boleh simpan banyak data..tu tg cepat hafal..tak mcm kita storage dh penuh..heee

pelangi sepi said...

comelnya

caliph shuriken said...

casablander..
hebat kn taktik himawari, hikk...

caliph shuriken said...

cikgu..
yer laa, storage diorg still fresh ^^

caliph shuriken said...

pelangi..
comeii tapi garang ni, huh...

mustafa ambran said...

depa cepat tangkap klu dgr lagu..

c'axoera ヅ said...

suka budak pelat nyanyi heheh

Iena Eliena said...

ala comel nye:)

caliph shuriken said...

muse..
tu laa.. lagi cepat klau dh krap sgt tgk vclip kt astro, huh...

riscthalla pananjung said...

salam kenal ..

http://obat-kanker.acepsuherman.biz/obat-herbal/obat-penyakit-gagal-ginjal/

caliph shuriken said...

c'axoera..
budak2 mmg nyanyi pelat ^^

caliph shuriken said...

iena..
comeii jaa tapi garang, hikk...

Azmi Khan said...

bdk2 mmg cepat menghafal....
comel bdk nie....

Aida Omar said...

please caliph tolong rakam gelagat adik manis himawari menyanyi.. mesti cute. haha.. kalau caliph nak join dalam video tu pun ok jugak :P

caliph shuriken said...

riscthalla..
salam kenal jgak.. arigatou sudi singgah sini ^^

caliph shuriken said...

azmi..
ank sdara sy ni ^^

caliph shuriken said...

aida..
misi sukar ni nk rakam himawari nyanyi.. skrg dia suka dok diam2 tgk kartun jaa, hikk...

Norlida Ramli said...

kiutnye anak buah,,,ni la ye rmbut curl2 yg awk slalu ckp dok kacau2 rmbut dia..hehe :p

mna blajar menyanyi tu?hehe

caliph shuriken said...

yup, ni laa himawari si rambut curl2 tu, hikk..
rasa dia blajar wktu tgk vclip kt astro laa ;p

Cik FaRiZaM said...

salam perkenalan + follow ur blog

http://afasz.blogspot.com

Cik FaRiZaM said...

comel je rambut dia.....mcm rambut awk je..ahaks

Warna Warni Kehidupan said...

alo alo comeinye himawari ni yee

misyamissyou said...

hehek..ajar dia lagu wings..pas ni boleh rock2 ngan paklong dia ngeee

caliph shuriken said...

cik farizam..
salam kenal jgak.. arigatou sudi singgah sini ^^

caliph shuriken said...

warna..
comeii tapi garang tau, hikk...

caliph shuriken said...

misya..
aisey, bukan senang nk ajar himawari ni, huh...

BlogS of Hariyanto said...

himawari anak-nya imut banget :)

khairul said...

anak ker bro..comel

-Incek Fik- said...

alololoo.. comelnyer adik himawari ni, nama pon dah cam ala-ala jepun hehee.. so kiut!


fik pon suka main nyorok² dengan adik kat belakang sofa hahaaa.. kenangan zaman dolu-dolu, sekarang dah besar gedabak, karang terbalik sofa tu nanti kalau nak main nyorok-nyorok hahaaa~

zizie said...

hahahaha... mcm anak saudara zie... hari tue pun dy nyanyi lagu dadali tue jugak... tp bonus sekali ngan lagu britney spears... hahaha...

TiraPengemis said...

ingtkn adik hafiz...hehe...comey je

caliph shuriken said...

hariyanto..
yup, arigatou sudi singgah sini ^^

caliph shuriken said...

khairul..
x laa, bro.. ank sdara sy ni, hikk...

caliph shuriken said...

fik..
nama samaran jaa tuu, hukk.. tapi sofa tu mmg port fav dia ^^

caliph shuriken said...

zizie..
owh, ni msti diorg tgk astro jgak kn, hikk...

caliph shuriken said...

tirah..
tapi siyes klau panggil awan nano dia marah laa ;p

KorN said...

himawari nyanyi? hehe.. nanti rakan la die nyayi ltak dalam blog..

Penyuluh Perikanan said...

saya melihat poto ini sebagai sosok anak manis dan cerdas, berbakat dan memiliki jiwa besar, terima kasih jangan lupa kunjungi kami sobat

caliph shuriken said...

korn..
susah nk rakam sbb dia suka lari2, huh...

caliph shuriken said...

pp..
owh, arigatou sudi singgah sini.. salam kenal yaa ^^

uncle said...

lepas ni ko nyanyilah lagu taman rashidah utama..biar dia me"rock" pulak hihihi

caliph shuriken said...

uncle, x sesuai laa ajar dia lagu2 rock, hukk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...