Friday, March 1, 2013

30 maaf


assalamualaikum
konnichiwa minna san


based on stats, korang dh bole agak betapa sukar nk dapat keje dgn SPA kn..

maaf.. sy terpaksa delay banyak rancangan disebabkan dapat result yg x best ni
maaf kerana hampakan harapan family & kenalan rapat sy..

kepada yg berjaya congratz diucapkan..


tiba masa utk long sleeve, seluar slack & slim fit blazer dok diam2 dlm almari
skrg kembali dressing t-shirt, jeans & sweater utk satu tempoh masa yg blom pasti..


p/s: bb girl adik sy dh dapat mykid :)

source: pic stats *spa

30 shuriken:

Tinta Lana said...

Assalammualaikum.

:)

Awak..ini semua kan perancanganNYA...
awak kena yakin pada DIA.

Ya, saya tahu, mengucapkannya mudah..apa lagi yg boleh saya buat, melainkan ckp camtu. Jgn awk suh saya mengamuk kat depan jpa kat ptrjya ni sdah,hehehe

Ok, do make come back dalam dunia blog ni. Saya dah thp kritikal dah ni, semua kawan2 blog saya duk menyepi.

Ha! Jgn komen banyak2 kt entry saya, saya tak suka,hahahahah

caliph shuriken said...

wslm, lana..
yup, sy tahu tapi terkilan sgt sbb kali ni dikecualikan PAC.. insyaAllah, sy masih bersangka baik dgn perancanganNya ^^

sy still dgn blog, jgn risau ok.. oic, sy ingat diorg semua aktif2 belaka, huh..

lagi awk x suka, lagi byk sy comment, hikk...

Cik Nur™ said...

Kalau ade rezeki tak kemana...
InsyaAllah..berusaha itu penting.. :)

caliph shuriken said...

noted..
nur, arigatou sudi singgah sini ^^

man said...

Sabar je lah ye..heheheh

Azie Namico said...

OMG! OMG! nak dapat memang susah ! yang berjaya pulak sangat bertuah..its ok caliph ! mungkin ini bukan yang terbaik mungkin one day akan dapat lebih lebih lebih lagi terrrrbaik punya !
tuhan itu adil! sabar ya...

Mia Liana said...

takpe... nanti mesti ada peluang lagi. yang penting kita dah berusaha.

caliph shuriken said...

man..
ok jaa skrg ni ^^

caliph shuriken said...

azie..
yup, awk tgk stats pun tau, huh..
insyaAllah ^^

caliph shuriken said...

kak mia..
yer laa kn.. pasni kwn mintak sy fokus trus dgn bisnes, huh...

Fizah Ibrahim said...

Caliph, lama tak singgah sini hehe..
Jangan putus asa. Kalo ada rezeki, insyaAllah tak kemana. Mungkin bukan arini rezeki caliph, tapi insyaAllah akan lain kali. Kena yakin la hehe.. Semoga dipermudahkan segalanya.

Jia you ! Ganbatte nee! :)

caliph shuriken said...

arigatou sudi singgah sini, sakura hime..
insyaAllah, sy akan usaha lagi.. arigatou utk doa awk, aamiin ^^

Cik Yaya said...

salam en.caliph..

haii tu la dier..bnyk faedh keje kt gov..tu yg rmai nak tu..tp pyh bebenor nak dpt..hm..sudahnya time je la keje yg ade skrng..huuu

krole said...

sabar caliph...kadang2 bila jd bgini ni..sebnarnya ada lg rezeki yang lebih Dia nak beri tu..cma beza masa saja..insyallah selagi kita yakin.

unsecretostory said...

sabar sabar . Insha ALLAH kita semua ada rezeki masing masing . Teruskan berusaha kay :)

tirahzairi said...

caliph...lama xmai sini...sihat? semoga semua berjalan lancar k :)

NARDtheNERD said...

insyaAllah.. rezeki Allah dimana mana.. :)

Nisa Greennnpanda said...

don't give up caliph-kun..
mayb akn ade rezeki in future yg lbh baik...

Shida Radzuan said...

liph jgn hampa dan putus asa..mgkin xde rezki lg tu k :)

Azhafizah Md Nor said...

yakinlah bahawa rezeki tu ada untuk kita.cepat atau lambat yang pasti akan ada untuk kita.rezeki masing masing kan.yang penting,sentiasa usaha.siapa usaha,dia dapat.(:

caliph shuriken said...

shida..
sy kena sedia new backup plan, huh...

caliph shuriken said...

yaya..
wslm.. yer laa kn, huh...

caliph shuriken said...

krole..
insyaAllah, bro ^^

caliph shuriken said...

nisa..
insyaAllah.. arigatou sudi singgah sini ^^

IntaNBerliaN said...

Jangan bersedih.. InsyaAllah pasti ada yg lebih baik utk caliph....

tau x, kak ina ms blm kawen dulu, byk kali g temuduga gomen n berlambak2 isi borang, tp satu pun xlekat...

tp sekarang, kak ina bersyukur dgn apa yg ada.. Tuhan dah aturkan yg terbaik.. kak ina jd suri rumah tangga sepenuh masa.. duk umah jaga anak n umah tangga... walaupun org kata, belajar tinggi2 tp duk umah je...

tp kak ina tahu, ilmu yg ada, kak ina boleh guna utk ank2 kat umah.. kak ina blh ajar dorang.. blh tgk perkembangan dorg 24jam..

kak ina xperlu risau dekat tempat kerja samada pengasuh jaga anak kita elok ke x.. bg makan ke tak... sebab kak ina sendiri yg jaga...

caliph shuriken said...

nard..
noted.. insyaAllah ^^

caliph shuriken said...

kak ina..
oic, pnah rasa cmtu rupanya..

kuat semangat & besar pengorbanan kakak utk keluarga.. smoga anak2 kakak mbesar jadi org baik2 ^^

caliph shuriken said...

fiza..
noted.. insyaAllah ^^

caliph shuriken said...

tirah..
alhamdulillah, sy sihat..
harap2 cmtu laa utk sepanjang tahun ni ^^

caliph shuriken said...

secret..
insyaAllah ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...