Saturday, December 14, 2013

10 sepintas lalu: smartphone apps


assalamualaikum
konnichiwa minna san

*source: google

tiba2 sy tingin nk main game western bar
klau korang nk tau dh olskool game ni
waktu kecik2 dulu tgk jaa kawan2 main sebab x mampu nk beli, huh..

baru2 ni sy plan nk beli satu
tapi x jadi laa sebab x sangka jumpa plak kt play store
apa lagi.. trus download & install laa, hikk..


*source: google

sblom ni sy fokus main game candy crush saga
tapi atas sebab2 x dapat dielakkan terpaksa sy format smartphone
setakat ni blom rasa nk reinstall...


p/s: bersangka baik :)

10 shuriken:

Wirda Amir said...

Salam caliph...

Dulu akak selalu main game kat komputer..siap kumpul duit byk2 lagi...sekali akak tersedar...duit yg dikumpul tu tk bole nak buat apa di dunia nyata ni...sekarang akak d x main game lagi....hehehehe...

p/s yupp...itu yg sebaik2nya....

Cik Nur™ said...

Candy crush nur dah uninstall...
punca, sbb tak lepas2 level..kekekek

Azie Namico said...

hi caliph...
western bar...mcm mana main dia...tak pernah tau pun...candy crush tau lah...hehehe...

Azhafizah Md Nor said...

game lama tu macam menarik je..hehe fiza pun belum nak uninstall Candy crush tu lagi even payah nak lepas level.

caliph shuriken said...

wslm, kak wirda..
sy pun pnah main game kt pc.. nk lagi best sy main game jgak kt ps2, hikk.. tp skrg dh lama sy x main game sbb bz dgn keje.. kt smartphone sy install satu dua game jaa ^^

caliph shuriken said...

nur..
oic.. sy plak bukan sbb uninstall tp internal memory smartphone tiba2 crash, huh...

caliph shuriken said...

azie..
try search western bar kt play store.. kt situ ada bgtau cara main game ni ^^

caliph shuriken said...

fiza..
yup, klau dulu2 mmg femes & menarik game ni.. nanti sy plan nk reinstall candy crush klau internal memory smartphone still byk ^^

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Hehehe, macam yg sya dah pernah gtau, saya memg surrender awai2 bab game ni awk.

Cuma, masa kecik dulu, sempat la juga main game mario tu ^^

caliph shuriken said...

wslm, lana..
sy pun pnah main game mario.. versi katrij ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...