Friday, January 25, 2013

40 special calendar


assalamualaikum
konnichiwa minna san

seperti biasa, klau sy terima sampul surat dari taiping
confirm laa shida ada kirim something, hikk..

shida macam tau2 jaa sy blom ada kalendar poket
arigatou :) 


*front view
simple tapi kreatif kn.. 


*rear view
muat simpan dalam wallet..

walaupun sy bz, klau ada hal penting kami sms jaa
termasuklah hal berkaitan level 2 aritu..


p/s: adik sy dapat bb girl, hikk...

*alhamdulillah, walaupun trafik sini x tinggi tapi sy ada 3 BE
arigatou nuffnang :)

Friday, January 11, 2013

52 arigatou blogger retis


assalamualaikum
konnichiwa minna san


akhirnya, berjaya jgak sy publish en3 pertama utk new year ni
dh lama giler sy x update
sori kpd semua yg rajin singgah sini walaupun xde new en3, huh..

so, direct to the point..
sepatutnya sy publish en3 ni awal bulan lepas
tapi waktu tu sy bz dgn keje & persediaan utk hadapi level 2
*alhamdulillah, part ni dh settle..

en3 ni lebih kpd nk wish arigatou kt tirah
klau x silap aritu tirah still bz dgn final exam..
semoga dapat banyak A+ nanti :)

tirah kirim special gift ni awal bulan lepas
sy terima pd hari yg sama nini dapat bb
:)

sy dapat gift ni sebab nama sy ada dalam senarai pemenang GA tirah, hikk..


p/s: arigatou ribu2 lemon kpd semua yg wish gud luck 
waktu sy hadapi level 2 pd minggu lepas :)
semoga urusan korang dipermudahkan jgak.. aamiin...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...