Friday, January 25, 2013

40 special calendar


assalamualaikum
konnichiwa minna san

seperti biasa, klau sy terima sampul surat dari taiping
confirm laa shida ada kirim something, hikk..

shida macam tau2 jaa sy blom ada kalendar poket
arigatou :) 


*front view
simple tapi kreatif kn.. 


*rear view
muat simpan dalam wallet..

walaupun sy bz, klau ada hal penting kami sms jaa
termasuklah hal berkaitan level 2 aritu..


p/s: adik sy dapat bb girl, hikk...

*alhamdulillah, walaupun trafik sini x tinggi tapi sy ada 3 BE
arigatou nuffnang :)

40 shuriken:

Lynn si pipi merah said...

sangat busy tuan blog ni. doctor pun tak busy cenggini.

shaiful zaidi said...

nak satu boleh?...he3x

caliph shuriken said...

lynn..
awk pun bz kn ^^

khairul hassan said...

best la org kasi kalendar :)

caliph shuriken said...

bro..
bole, sila mintak kt shida ^^

Azie Namico said...

wahh ! dapat calender poket ! siap bole masuk dalam wallet lagi !

azie balas massage dari blog azie..

memang penat kan , balik keje otak confirm lah lagi penatkan....mata pulak tak yah citer confirm nak lelap punya...after makan x yah cakap banyak..confirm dah zzzzz...hehehe

apa pun selagi mampu bekerja kita kerja...tahniah for your adik! and your nuffnang...ahaks

Mia Liana said...

kak mia pun dah daoat juga aritu....

Aida Omar said...

Eh2 caliph pun dapat eh.. aida pun shida bagi.. dah lah memang tengah tak ada calender kecik. Alhamdulillah dapat satu :) wah walau tak aktif sangat tetap dapat BE eh.. tahniah caliph.

NARDtheNERD said...

eh shida xbagi i pun. hehe.

the malay male said...

dah ada kalender boleh la rancang apa yg patut di kemudian hari

krole said...

wuah adik caliph dpt baby girl..tahniah! jadi pakci hihihi...cantek calendar tu n tahniah skali lagi for da BE yew~

Cik Nur said...

wahhh....berguna poket kalendar tu..
apapun tahniah.... :)

IntaNBerliaN said...

kak ina pun ada dpt gak.. hihii

btw, tahniah utk be tu... :)

Sally Yatiey said...

Bestttt ;D

Shida Radzuan said...

dapat dah? hehee..nice :)

Tinta Lana said...

Salam.

Rajinnya shida buat kalendar2 ni.. ^_^

Ha, pasni, tolong tanda tarikh lahir sy kat kalendar tu ya.. eh?? hahaha.

Eh awk, adik awk dpt baby girl? phewww..dpt anak buah ya..bestnya..bertambah meriah.. ^_^

hana hadi said...

calender dr kak shida :)

caliph shuriken said...

bro khairul..
mmg best laa dapat kalendar ni, hikk...

caliph shuriken said...

azie..
yup, kalendar poket ^^

skrg dh jarang2 dapat bW mcm dulu, huh..

arigatou utk wish ^^

turbinemanlog said...

Di zaman smart phone ni calender semakin pupus.

caliph shuriken said...

kak mia..
oic, ramai jgak yg dapat rupanya ^^

caliph shuriken said...

lana..
wslm.. owh, nanti sila pm sy tarikh besday awk tu, hikk..

yup, diorg dapat bb girl.. stakat ni sy dapat mcm2.. ank kucen, ank rabbit, ank sdara ^^

caliph shuriken said...

aida..
yup, baik hati btul shida bg aritu ^^

arigatou.. alhamdulillah still ada rezki BE tu ^^

TiranaAduka said...

salam caliph
Jelas tau tak dapat.

P/s maaf lama ta x dtg sini. Bz sikit bonda ta sakit.

caliph shuriken said...

nard..
try laa mintak kt shida, hikk...

caliph shuriken said...

delarocha..
yup, senang nk plan kn ^^

caliph shuriken said...

shida..
arigatou ribu2 lemon ^^

NARDtheNERD said...

xupdate ke caliph. :)

Fizah Ibrahim said...

Dah go through level 2 ke caliph? So, camna? Mesti okay kan. Semoga dipermudahkan segalanya =)

caliph shuriken said...

kak ina..
owh, ramai jgak yg dapat kalendar ni, kn..

arigatou ^^

caliph shuriken said...

TA..
wslm..

oic, smoga bonda ta cepat sembuh..
aamiin...

caliph shuriken said...

sakura hime..
yup, result level 2 akan tau x lama lagi.. harap2 begitulah.. aamiin..
arigatou utk doa awk ^^

NARDtheNERD said...

Caliph mesti bz la ni kan.. :)

caliph shuriken said...

nard..
dlm proses update.. insyaAllah ^^

caliph shuriken said...

nard..
yup, smkin bz.. x bole bW lama2 mcm dulu, huh...

caliph shuriken said...

thomas..
yup, semua dh ada kt smartphone kn ^^

caliph shuriken said...

nur..
yup, ada gunanya bila perlu nanti ^^

caliph shuriken said...

krole..
arigatou utk semua wish, bro ^^

caliph shuriken said...

sally..
arigatou sudi singgah sini ^^

caliph shuriken said...

hana..
yup, shida bg aritu ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...