Saturday, July 26, 2014

22 kad raya pertama (part 2)


assalamualaikum
konnichiwa minna san

klau x silap awal minggu lepas sy terima kad raya kedua ni
arigatou shida :)

kad raya ni special version sebab xde jual kt mana2 kedai
kepada sesiapa yg dapat tu kira bertuah laa kn, hikk..


akhirnya, kasut yg sy order via online selamat sampai kt umah
nasib baik sempat terima sblom hari raya
tu pun jenuh sy follow-up ta-q-bin, huh..
*dulu sy ingat diorg ni keje servis jaga kucing waktu kita balik beraya kt kampung
sebab logo syarikat diorg ada pic kucing kiut giler rupanya x, hikk..

sy order kasut ni kt lazada sebab design simple & mudah pakai
x perlu susah2 pikir nk ikat tali kasut
arigatou lagi skali shida utk 'bantuan' order via online aritu :)


sempena ketibaan syawal yg mulia x lama lagi
sy ingin mengucapkan selamat hari raya & maaf zahir batin *in advance :)
kpd semua rakan blogger & pembaca blog konnichiwa sekalian..

semoga bergembira menyambut lebaran di sisi
keluarga tercinta, insan tersayang & rakan2..

di kesempatan ni sy mohon maaf sekiranya ada salah & silap
di luar pengetahuan sy selama menulis kt blog ni
semoga persahabatan yg terjalin antara kita semua berkekalan hendaknya...


p/s: next entry sy update part 3 ok :)

22 shuriken:

Shida Radzuan said...

sama2 liph :)
kalau xbg liph pkai voucher tu mmg burn mcm tu lah sygg kot ^_^

selamat hari raya :)
Maaf zahir dan batin..0-0 ya liph :)

caliph shuriken said...

arigatou sgt2, shida ^^
yup, sbb voucher tu last pun hujung bulan ni kn, hikk..

ok2.. selamat bercuti & selamat hari raya jgak ^^

Tinta Lana said...

Assalamualaikum! hehe

Ohoo..ini ke special item tu..kasut raya. Simple, senang suai padan ngan mna2 baju :D ayat selamat ni,haha

Saya blur mula2 tdi, bila masa plak lazada logonya gmbr kucing..rupanya awk refer ta-q-bin.hehe. Aah, siap gendong anak kucing lgi.. :D

Salam aidilfitri juga dari saya kat sini..minta maaf utk salah silap saya sepanjang kita taip2 kt alam maya ni..taip2? hehe

Hati2 balik beraya nanti! ^_^

caliph shuriken said...

wslm, lana.. yup, ni laa special item tu ^^

kiut kn logo tu gendong anak kucing, hikk.. sbb tu laa sblom2 ni sy ingat servis diorg jaga kucing waktu kita bercuti hari raya, haha..

selamat bercuti & selamat hari raya.. take care jgak ^^

.::: Princess MOMOY :::. said...

Salam bapa sedara himawari yg comel. ewahh... beraya sakan la dgn kasut raya tu nanti ye. dah ada kasut baru, jangan jalan laju2, jangan tinggal himawari kat belakang tau.

sy pun nak ucap salam aidilfitri dan maaf zahir batin utk caliph sefamily

Azhafizah Md Nor said...

seronok dapat kad raya dari kengkawan blogger kan..smart kasut tu :)

ewanthology said...

selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir batin.

Cik Yaya said...

cntik kasut raya..hehe
selamat hari raya en.caliph..
thanks kad tau..^,^

caliph shuriken said...

wslm, momoy..
ni kasut stand by jaa.. pakai bila perlu nanti, hikk..

selamat hari raya & maaf zahir batin jgak ^^

caliph shuriken said...

fiza..
yup, bukan slalu bole dapat kad raya kn, hikk..

arigatou ^^

caliph shuriken said...

delarocha..
selamat hari raya & maaf zahir batin, bro ^^

caliph shuriken said...

yaya..
arigatou.. selamat hari raya..

ok, no problemo ^^

trah zain said...

hmm,, raya ni saya xdpt kad raya langsung, sedih,,haha

Azie Namico said...

selamat hari raya....
cer selfie dengan kasut raya tu...hehehe..nice

Cik Yaya said...

as'salam..
pe khabar en.caliph...sibuk ke...cam jrng o9 je.. heee

caliph shuriken said...

trah..
kecian kt awk.. tapi duit raya awk dapat byk kn, hikk...

caliph shuriken said...

azie..
selamat hari raya.. setakat ni blom rsa nk selfie dgn kasut baru ni, hikk...

caliph shuriken said...

yaya..
wslm.. alhamdulillah sihat.. harap awk sihat jgak ^^

yup, aritu bz sikit.. jarang2 dapat on lappy ni, huh...

Yun Sing said...

Durian runtuhhh.. haha

caliph shuriken said...

durian raya, haha..

Cik Yaya said...

cntik..wahh hrge pon msti cntik kan..hehe

caliph shuriken said...

yaya..
setanding kualiti kn, hikk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...