Tuesday, June 1, 2010

4 ~ kontest nk menang blackberry! ~


salam semua.. tentu kwn2 dh tau pasal kontest TTT ni kn?!.. mmg menarik kontest ni, hadiah pun best.. so mmg patut join, tp sy ambik masa sikit dok pikir pic cmner yg sesuai...

KONTEST NAK MENANG BLACKBERRY!
http://porttuantanah.com/blog/2010/05/kontest-nak-menang-blackberry

Tarikh kontest: 10 Mei 2010 – 10 Jun 2010
Hadiah untuk direbut: 3 BlackBerry Smartphone!


Syarat-syarat kontest
  1. 3 gambar
  2. Melakonkan watak Abe, TTT dan diri sendiri. Siapa TTT & Abe? Klik sini http://porttuantanah.com/blog/92
  3. Posing sebagai Abe dan pegang kertas bertulis atau print www [dot]
  4. Posing sebagai TTT pegang porttuantanah
  5. Posing sebagai diri sendiri pegang [dot] com
  6. Sambungkan ketiga-tiga gambar memanjang, atau melintang. Boleh juga edit guna satu background.
  7. So hasilnya macam pegang www [dot] porttuantanah [dot] com
  8. Buat satu entry khas untuk kontest ini dalam blog korang, sertakan gambar dan jangan lupa backlink ke blog porttuantanah.com
  9. Letakkan URL link kontest anda di ruangan komen entry ini.
  10. Jadi follower porttuantanah.com
  11. Letakkan banner porttuantanah.com di sidebar blog anda sepanjang kontest berlangsung. Anda boleh copy code kt blog portuantanah.com
finally, ni hasil yg sy sempat buat.. harap2 lulus syarat kontest ek =)


sesiapa yg bminat tu, sila kunjungi blog TTT
kpd semua peserta, all da best ;)


4 shuriken:

caliph shuriken said...

hrp2 lulus syarat kontest :p

TTT said...

hye caliph :)

opocot bebear!
bear ke tu caliph? hehe..
tomey~~~ ekekekek

hmmmmmmm....
sorry abg
TTT pernah dpt soalan tau
ade org tu nak pakai model bukan orang..
die nak pakai kucing..

TTT ckp xtau nak letak kategori mane..hehe

sebab blogger gurlz yg hantar model lelaki, TTT letak kat kategori lelaki..


xpe2 caliph dah buat, tq sgt3!!! :)
TTT letak je kat blog..kat kategori laki2..

kalau caliph nak tukar bgtau je TTT yea

tq, TC n gd luck dear!

caliph shuriken said...

tu bukan bear, tp punching bag ank sdara :p
xpe letak kt kategori laki2 sbb ikut gender peserta..
ok, arigatou TTT ;)

TTT said...

hehe ok abg ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...