Sunday, June 6, 2010

11 ~ mcm lumba rally ~

ok.. sy kena tag lagi oleh cik marina .. arigatou...
korang tgk sendiri byk kn soalan kt bwh ni, jom lumba rally semua soalan :p


mula2 kasi 'panas enjin' kete...


1) Soalan pertama : adakah anda rasa anda hot?

huh.. nk rasa hot.. meh sini..
mmg hot bila.. semua plan x jadi, org layan kita lebey kurang saja, x dpt trace error bila tgk coding yg panjang giler tu...

2) Soalan ke-dua: upload wallpaper yang anda guna sekarang.
skrg x bole.. sbb x guna apa2 wallpaper pun..

3) Soalan ke-tiga : cerita pasal wallpaper tersebut.

xde wallpaper.. xde citer ok..


4) Soalan ke-empat : bila kali terakhir anda makan pizza?

4 June.. sy mkn pizza tu sbb ank sdara ckp x nk x nk.. panjang lagi ni dak tu ckp x nk :p


5) Soalan ke-lima : lagu paling latest anda dengar.

Adinda - Lah Ahmad
..lirik lagu ni mmg A++


6) Soalan ke-enam : apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?

terkejar2 masa.. terkejar2 'dia'...


7) Soalan ke-tujuh : selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?

~ caliph ~


8) Soalan ke-lapan : tag lagi lapan orang.

cik TTT, miss reine, wani, sakura, tuan sangkut, iemaZaimah, maCy & suraiza


9) Soalan ke-sembilan : siapakah orang no. 1 kepada anda?

dia kwn yg *kawaii* ;)


10) Soalan ke-sepuluh : katakan sesuatu kepada orang no.5

jgn lupa bg mkn kambing dulu ok :p


11) Soalan ke-sebelas : no. 3 ada hubungan dengan sapa?

dgn.. dgn.. dgn.. ntah x tau...


12) Soalan ke-duabelas : bagaimana pula dengan no.4?

rasa2 dia suka bunga sakura..


13) Soalan ke-tigabelas : pesanan kepada orang no. 6.

sila beri laluan kpd penumpang yg ingin kuar, tq :p


14) Soalan ke-empat belas : kata2 cinta untuk orang no. 2.

reine.. tiba2 lidah kelu utk berbicara.. segan ar ;p


15) Soalan ke-lima belas : adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?

ada.. mereka punya hati & perasaan.. =)


16) Soalan ke-enambelas : berikan 5 perkara yang anda tawu tentang orang yang mengetag anda.

cik marina suka.. merepek, makan, tido, ketawa, jln2...
sila trus merepek smpai jadi kerepek.. nyum2 :p

17) Soalan ke-tujuhbelas : perasaan anda semasa buat tag ini.

biasa2 saja, lagipun tgh layan masked rider.. bertukar... =)


18) Soalan ke-lapanbelas : adakah anda tau si razman itu sengal.

huh.. sapa tu?!.. x knal ar...


19) Soalan ke-sembilanbelas : gay or less?

dua2 bukan!!.. sy straight.. 'dia' pun straight!!..


ok, dh cukup panas ni.. jom ronda2 =)

11 shuriken:

marina anakcikbob said...

hahaha...terjawab gak ek...
tp cik TTT aku da tag aritu..
huhu...

iemaZAIMAH said...

asal pelik sgt ucapan utk kite tu?

caliph shuriken said...

marina: waa.. penat rally solan2 ni
TTT tu wajib tag ;p

ima: tu ucapan yg dok dgr hari2 kt stesen LRT, hikk...

syazwani thaharuddin said...

hee :D
caliph , thanx tag bnde ni kat wani !
tp wani da bwt ,
wani bwt yg hepy award tu je ,
cz lom wat lg :P

Mr Sang Kut said...

waduh mcm soalan sejarah
xde pjg ag?
wakakaka
akan jawab nti

caliph shuriken said...

wani: ok ^^

bro: mmg soalan sejarah pun.. sejarah dunia blog :p
ko nk yg lagi pjg?!
bole, hikk...

sue said...

tahniah berjaya jwb..pnjg doe..haha

caliph shuriken said...

mmg pnjg pun sue.. rsa mcm ambik exam spm jaa, hikk...

Mr Sang Kut said...

aku dah berjaye jawab!
soalan ni bernilai sekotak rokok marlboro 20!!! rm8.30!!!!

maCy said...

eh eh.. ade nme kite..hee
tp maCy da pna wt..lalala~ ;p

caliph shuriken said...

bro: ko pam skotak utk settle solan ni?! nti ko sakit kmbing ko sapa nk jaga ar?! :p

maCy: owh dh penah wt ek.. so lala jaa~~ ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...