Thursday, December 30, 2010

16 pemilik katana stylo


konnichiwa minna san

skali tgk header kt atas..
agak2 korang brapa besar saiz katana *pedang* tu?
msti mahal harga dia kn, hikk..

ada sorang kwn tnya pasal header tu
ni kira mcm request, so sy proceed citer jaa..

jom layannn semua pic kt bwh ni..

*katana*

*keris*

*sniper rifle*

so cmner?
stylo kn semua keychain ni?
nmpak mcm real jaa..

agak2 ar.. x kn nak beli katana btul wt design header
klau beli nti susah nk simpan..
ank sdara msti nak main katana tu
bahaya sgt2, huh..

p/s: akhirnya, siap jgak final request ni...

16 shuriken:

NuSaNa NoSa 91 said...

laaaa.. keychain ke?? ingtkn yg betol2.. selama ini, keen tertipu.. huk3~ T__T

tqaAwesome said...

ouh tak penah tau plak name dia katana. slalu panggil pedang samurai je. hehe

eh macam name tulisan katana?
urm O_o

caliph shuriken said...

keen..
jgn biar hidup anda diselubungi misteri, hukk...

caliph shuriken said...

tqa..
katana sebutan dlm bahasa jepun ^^

= katana

NuSaNa NoSa 91 said...

erkkk..?? pedang ni nama katana?? tulisan jepun tu diorang pnggil katana gk kn?? xphm la~ huuuuu~ T___T

caliph shuriken said...

katana tu pedang laa.. yup, tu ditulis dlm bahasa jepun ;p

Yuni Aisyah said...

nie sume real ke caliph.???nak pinjam katana tu bleh x.??buat sembelih ayam..hehe

caliph shuriken said...

keychain yg mcm real.. bole pnjam tp ayam tu gelak jaa klau nk wt sembelih dia, hukk...

alexa yussida said...

if pergi turkey,jgn lupa tgk pedang rasululah dan sahabat..subhanallah sgt besar n unik:)

caliph shuriken said...

yuss..
insyaAllah klau dpt bcuti ke sana ^^

p/s: sy pnah tgk wktu citer jejak rasul.. mmg besar.. bukan calang2 org dpt angkat pedang tu...

.::: Princess MOMOY :::. said...

hihi...nanti himawari and sin chan buat main plak
cucuk bapa sedara dia. haha...cute...cute...
Saya Blogger TERENGGANU
MY RECENT POST: Jom Kenal KHAIRUL FAHMI CHE MAT Yang Encem

caliph shuriken said...

jgn riso..
semua tu dijaga rapi ;p

tiefazatie said...

owh yang nie..pnah baca dh nie..hihi...

caliph shuriken said...

sama kn mcm keychain ifa tu ^^

perondajaketbiru74 said...

gua ada sebijik katana tu bro hehe tapi belum asah lagi ler....key chain ni aku jumpa kat vivo mall...

caliph shuriken said...

oic, dlm byk2 design ni nmpak real.. design lain jenis pedang lebar.. tapi klau gi area bukit bintang ada jual pewter design keris saiz standard ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...