Saturday, May 14, 2011

30 misi sang juara


assalamualaikum
konnichiwa minna san

congratz barca ;)

barcelona sah dinobatkan sebagai juara la liga sepanyol
wt kali ketiga berturut2 setelah mengikat keputusan seri 1-1 
dgn levante..


*sowi lmbat publish en3 ni sbb web Blogger 
wt maintenance aritu, huh..
apa2 pun hepi weekend semua :)


p/s: misi seterusnya..
merebut gelaran juara dlm liga juara2 menentang 
manchester united di wembley 28hb ni...

source: pic barcelona
(http://www.fcbarcelona.com/web/english)

30 shuriken:

Misz-sakura said...

Hehe, sy buta bola haha. Hurm, sy pon x dpt bukak dahsboard semlm tgh maintenance la tu. Tp rasanya takden ntry yang ilang. Caliph ad ke?

caliph shuriken said...

sy bru bole bukak dashboard tadi.. yg ilang satu draft saja, comment mungkin ada yg ilang.. stakat ni rsa en3 mcm cukup, huh...

Misz-sakura said...

Yup2, aritu komen ad dah approve aleh2 bukak semlm x approve lg tp xde la ilang hehe nasib bek je

Mekar said...

Morning,
sama la sya pun buta pasal bola2 ni.mr suami pun tak minat.lagi la kan!

caliph shuriken said...

sakura hime..
nsib baik x kna siyes error kn ^^

caliph shuriken said...

mekar..
sy pun x fanatik psl bola ni.. tapi still follow ikut smpat jaa, hikk...

cikida said...

huhu,,makan bola,,tido bola.ehehe...sy pn smlm stress gile,,huu...=( skg okee..=)

emieysandra said...

yg sy tahu bola itu boooolat ;)

dua entri emiey hilang, satu dh ade balik..satu lagi xbalik2..kikiki~~~

caliph shuriken said...

ok ar cmtu, hepi weekend ^^

Wanie said...

entry 12 and 13 je yg hlang caliph..klu xde publish time 2 slmt la..:)

btw, xtau pkembangan bola lgsung..ngeh3

caliph shuriken said...

emiey..
oic, klau x silap diorg try recover blk en3 yg ilang tu, huh...

caliph shuriken said...

wanie..
btul laa tu, jarak tarikh antara 11~13 yg ilang..

psl bola tu sy folo ikut smpat jaa ^^

diana said...

barca la menang nanti..
mu kalau menang pun sebab banyak belakon..
hehehe

Mrs.Yie said...

org laki ni memang x lepas dari tgok bola kan..sama mcm hubby akak..huh!!

caliph shuriken said...

viva barca.. kt mu mmg ramai pelakon terbaik, hukk...

caliph shuriken said...

kak mimi..
ada 2 jenis, satu fanatik giler.. satu lagi minat biasa2 jaa ^^

HAKMI said...

kah kah kah kira dah basi la ni......aku hilang 4 entri, letih taip je...

Ain Zulaikha said...

bola? suka tengok Malaysia je.. hehehhee

delour said...

mmg mgharap sgt baca kalahkan mu...hehe..

Bulan said...

oh yeah!
x minat bola.eheee

caliph shuriken said...

hakmi..
ilang 4 en3.. byk tu bro, huh...

caliph shuriken said...

ain..
ni msti suka tgk sbb ada pemain2 hensem jaa kn, hikk...

caliph shuriken said...

delour..
yoshh.. viva barca ^^

caliph shuriken said...

mulaan..
tau ar, peminat fanatik citer korea jaa kn, hukk...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

LM tak tau psl bola..tp dah menonton mmg syok sampai rasa kaki pun nak menyepak sama..keh3.

caliph shuriken said...

mmg best klau dpt nonton game liga2 antarabangsa ni ^^

perondajaketbiru74 said...

Barca pasti menang nanti kasi ajar tu Man United viva la barca

caliph shuriken said...

yoshh ^^

mustafa ambran said...

season kali ini agak sukar untuk baca gugat real madrid dalam misi mempertahankan kejuaraan liga sepanyol

caliph shuriken said...

bdasarkan kedudukan terkini nmpak cmtu laa bro, huh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...