Thursday, May 26, 2011

20 let the battle begin


assalamualaikum
konnichiwa minna san


seperti minggu2 lalu..
malam tadi sy tgk showdown 2011 kt 8tv
best layan tema minggu ni.. hip hop

enjoy tgk hmc phlow perform..
crews yg lain2 pun perform best jgak..
gabungan lagu & tarian diorg mmg kreatif

tapi ending malam tadi ada calar sikit..
drama on the dance floor.. not cool guys!


apa2 pun fokus tema minggu depan plak
lagi menarik.. nkotb & bsb


p/s: nuffnang.. nk BE lagi bole x? :)

source: pic showdown 2011 
(http://www.google.com.my)

20 shuriken:

.::: Princess MOMOY :::. said...

hihi...cepat betul dah update pasal showdown ni =)

Bulan said...

ade tgk ari tue.ehee

caliph shuriken said...

dear..
rsa blogger lain lg cpat update kot ^^

caliph shuriken said...

mulaan..
x sangka tgk jgak, hikk...

.::: Princess MOMOY :::. said...

yeke...
baru baca kat blog ni
tak jumpa lgi blog lain
btw, ok tu untuk traffic kan
ada tag u dear

http://www.princess-momoy.com/2011/05/giveaway-belog-nemomimosh.html#axzz1NJnku9RL

Wanie said...

caliph! x penah tgk pn showdawn ni..hehe
dlu bdk2 rumah ske la tgk..

emieysandra said...

bru abis exam, xtau ape2 sal ni, huhu^^

caliph shuriken said...

dear..
maybe diorg pnah wt b4 this ^^

caliph shuriken said...

fir..
oic tapi theme next week lg best tau, hikk...

caliph shuriken said...

emiey..
patut laa lama diam, bru abis exam ek, hukk...

Yuni Aisyah said...

hye caliph...:)

lame x singgh sini...sori sbb bz..huhu..

x showdown gak...:D

bungaitucantik said...

haha..mmg xcool gduh2 neh..klo yana jd juri mmg yana buang dua2 group neh..sian kn BORNEO CREW!

Tciter kelakar kot

HAKMI said...

tak suka a tengok orang terlompat lompat, hak jadi nigger sangat latu...sampai gaya pun nak tiru skali, aritu tengok gak sekali pasal takde bende nak tengok, masa episod memula, budak af pun ada gak, gila glamer apa?

Ayie said...

kalau tgk performance, ECX dan HMC je yang boleh bla.. yang lain hancur.. hahaha

KiD said...

tak tengok lak ni... best ke mhip hop dorang tu? Boleh Cashout Earning Churpchurp Pertama!! Tapi......

caliph shuriken said...

yuni..
arigatou singgah sini.. oic xpe, actually sy pun bz jgak, hikk...

caliph shuriken said...

cik bunga..
biasa ar dlm ramai2 msti ada yg pangai x cool, huh...

caliph shuriken said...

hakmi..
mmg ada sorang ex dak af.. dia mmg suka menari.. dh lama sy tgk dance battle cmni sjak popular kt korea, bru2 ni jaa trend ni msuk sini...

caliph shuriken said...

ayie..
x semua perform best.. juz fokus kt tarian yg kreatif ^^

caliph shuriken said...

kid..
ada yg best, ada yg biasa2 jaa.. tapi tema minggu depan agak menarik, hikk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...