Sunday, May 1, 2011

46 fast five


assalamualaikum
konnichiwa minna san


bulan Mei ni kuar movie best lagi.. fast & furious 5
seperti biasa 2 watak utama movie ni.. 
dominic toretto (vin diesel) & brian o'conner (paul walker)

 
kali ni ada tambahan 1 watak yg agak penting.. 
luke hobbs (dwayne 'the rock' johnson)

antara keta yg diorg drive..
nissan 370Z, dodge charger, skyline GT-R,
toyota supra, porsche GT3, subaru impreza STi

nampak stylo ducati streetfighter dlm movie penuh aksi ni..

best layan aksi tempur dominic toretto & luke hobbs..
jom tgk trailer movie ni, klik sini


p/s: new team.. new venue...
gambatte ;)

source: pic fast & furious 5 (http://www.google.com.my)

46 shuriken:

emieysandra said...

lme xtgk movie, leh masuk list citer yang ptut tgk ni..:D

Ayie said...

nih movie dalam kategori wajib tonton.. berdasarkan thriller, sekuel kali nih kelihatan lagi baik daripaad sekuel no 4 yang agak mengecewakan.. -hanya pendapat

caliph shuriken said...

emiey..
sama sy pun.. fast five mula 5hb ni ^^

caliph shuriken said...

ayie..
movie cmni mmg best layan.. harap yg terbaik utk sekuel ni...

ADfeez said...

yeah... planning nk tgk cter nie esok. hehe ;D

caliph shuriken said...

esok? ..tapi 5hb bru mula ar ^^

Pembawa_Wacana said...

Memang kompem akan tengok citer nih...

caliph shuriken said...

kna tggu lagi 3 hari ^^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

nampak menarik movie ni..

caliph shuriken said...

movie jenis ni mmg best ^^

.::: Princess MOMOY :::. said...

dah lama tunggu citer ni
aktiviti mencuci mata tak lama lagi. yeahhh...

caliph shuriken said...

dear ni semua movie layan, hikk...

KiD said...

cerita ni memang hampeh bikin aku nak gegar tengok wayang.. memang follow dari dulu.. dan tak sabar tgk van diesel dgn the rock!!! wooohhoooo!!!

caliph shuriken said...

bro.. nti tgk babak vin diesel gaduh dgn the rock ok, huh...

Shida Radzuan said...

macam menarik..liph shida pon nk plan lah tgk movie nih =)

caliph shuriken said...

try tgk trailer movie ni.. mmg best ar babak keta terjun jambatan tu ^^

nuriz said...

teringin la nak tengok

caliph shuriken said...

klau nk tgk standby 5hb ni ok ^^

iszieylyanziy said...

cite ni,,terbaek!!!!

s h e e said...

lame da x tgk wayang...2 hari lg...hehe...jum serbu panggung...suke kereta2 dalam ff series... :)

caliph shuriken said...

isz..
x sangka awk layan jgak citer ni, hikk...

caliph shuriken said...

aishah..
yup 2 hari lagi.. keta2 dlm movie ni mmg best2 ^^

.::: Princess MOMOY :::. said...

yeah...boleh tgk citer ni kat KL sok.
aduh...mata dah letih sangat bekerja
kena ada medium untuk mencuci mata. haha....
tak sabar nak cuci mata dah ni

NARDtheNERD said...

penah tgk 2 fast 2 furious tokyo riders je..
ehehe

thanks for the vote caliph.. :P

perondajaketbiru74 said...

belum sempat tgk lagi movie ni asyik full house jer....

caliph shuriken said...

dear..
oic dh blk kL.. klau layan movie jaa x cukup ni, msti nk shopping jgak kn, hukk...

caliph shuriken said...

nard..
no problemo ^^

caliph shuriken said...

bro..
esok dh start, hikk...

NasZ said...

cite fast five best...sesape tak tengok fast and furious sebelum ni, digalakkan tengok dulu..baru rasa lagi best bila tengok fast five..huhu..


KORANG RASA HANDSOME/CANTIK KE?

caliph shuriken said...

bro..
btul tu, nti lagi senang nk paham jalan citer ^^

Bulan said...

preview dia leh tahan la.xsempat lg nk tgk nie.ehee

caliph shuriken said...

mmg best.. sy pun x smpat tgk ni, huh...

tehr said...

antara filem yang aku suka ni
memang best layan

Wanzi said...

dok tunggu nak pi tgk ni bro.... agak2nya mesti best movie ni..

alexa yussida said...

sume duk ckp cite ni beshh...kena tgk nih:D

perondajaketbiru74 said...

bagi gua fast five ni tak memenuhi citarasa gua sebab tak banyak aksi race keta then banyak bende yg tak logik....tokyo drift patut disambung

caliph shuriken said...

tehr..
movie cmni mmg best layan, hikk...

caliph shuriken said...

wanzi..
plan nk gi tgk jgak.. tapi skrg bz dgn event, huh...

caliph shuriken said...

yuss..
fast five kali ni ada scene fight vin diesel & the rock.. maybe ni salah satu tarikan yg kuat utk gi tgk ^^

caliph shuriken said...

bro..
rsa cmtu laa, lagi pun culture drift mmg asal sana, hikk...

Ain Zulaikha said...

ramai orang kata cerita ni best, ada gak yang kata ok lah.. so nak percaya yang mana.. hahaahahha mesti best sebab cerita ni banyak drift kan.. huhu

caliph shuriken said...

stakat ni cmtu laa diorg ckp.. yup citer ni mmg ada drift ^^

cikida said...

wahhhh,,msti best cite ni ,,ade kete-kete..nti nak tgok la..hehe..=)

caliph shuriken said...

citer ada keta2 cmni mmg best ^^

Panadol said...

thumbs up 100x..
hahaha

caliph shuriken said...

arigatou singgah sini ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...