Monday, August 15, 2011

44 hadiah giveaway


assalamualaikum
konnichiwa minna san

nk tgk x ada apa dlm ni?

taadaaa..
siap dapat angpau lagi, hikk..

rezki ramadhan..

awal bulan aritu sy trima hadiah ni
arigatou shida
maaf terlambat publish en3..

nk tau knapa tiba2 sy dapat hadiah?
sbb sy menang giveaway yg shida anjurkan tu
ni kali pertama menang dlm mana2 giveaway tau :)


p/s: dlm proses remove widget satu per satu...

 classy leather vest for iPhone *grab it now*

44 shuriken:

HAFIZAL said...

tahniah....dapat hadiah yerk. betuah badan

caliph shuriken said...

arigatou.. kali pertama dapat tu, x pnah pun sblom ni, hikk...

Asyila Zainuddin said...

wahh.. cooler laptop tu.. tahniah2.. hehe.. share la sikit duit raye.. kekeke..

Fathiah Hamim said...

untung laaa hehe

Syuxer said...

hahahh sama ar dngan aku,bro..aku pun dapat hadiah neh..rezeki dibulan ramadhan..tahniah bro..:)

uncle hyree said...

bestnyer dapat hadiah huhuu bila lah uncle nak rasa dapat hadiah nih? hahaha

= d = said...

congrats..!!
dapat duit raya lagi..
hehe..
:)

caliph shuriken said...

asyila..
arigatou.. nk duit raya kena tggu raya laa, hikk...

caliph shuriken said...

fathiah..
rezki menang giveaway aritu ^^

Wanie said...

waa..sekali ngan angpau ye..rezeki banyak eh bln posa ni..

caliph shuriken said...

syuxer..
oic, congratz jgak bro ^^

caliph shuriken said...

uncle..
ni kali pertama sy dapat hadiah tau sjak bukak blog, hukk...

nunama said...

tahniah! :) bestla dpt hadiah. hehe. ini penguat semangat utk caliph terus join giveaway dan contest. mana tahu untung sabut timbul lagi kan? ehem!

caliph shuriken said...

d..
arigatou.. jgn terpedaya dgn angpau tu ok, hukk...

caliph shuriken said...

fir..
pasal angpau.. try tanya shida brapa dia letak dlm tu, hikk...

caliph shuriken said...

nunama..
arigatou.. alhamdulillah, rezki ramadhan tu.. sy join ikut sempat jaa, insyaAllah ^^

shida'R said...

liph2 sorry shida bru singgah entri ni..demam huhu xlarat nk BW huhu..nih da ok skit bru mula BW..skit2..

huhu..alhmdllah smpai..tp nmpak kemek2 la..ade rosak x? rsau gak kdg2 org2 pos tu xjga brg huhu...

ehem..ehemm..wit raya ..kih3..

caliph shuriken said...

xpe tau shida demam..

kotak kemek2 sikit tp barang dlm ok.. apa2 pun, alhamdulillah area ni diorg amanah wt keje ^^

citer wit raya tu kita sendiri2 jaa tau, hikk...

Cik Azizah said...

wah tahniah! untungnya dapat cooler fan...jimat belanja.

fiq. said...

wah, harap2 kita bertuah jugak la mcm caliph lepas ni, sebab ade join ga for the first time...

*nak angpau..keh2

sop said...

tahniah.. :)

caliph shuriken said...

jijah..
arigatou.. tu laa mmg sesuai sgt dapat hadiah cmni ^^

caliph shuriken said...

fiq..
oic, gud luck.. ada rezki tu nanti, insyaAllah.. gambatte ^^

angpau? try mintak kt shida, hikk...

caliph shuriken said...

sop..
arigatou ^^

ammboi said...

wah...tahniah caliph...
kali pertama yer.. amm x pernah menang pon lg ni... huhu

el said...

best adiah tu
x abis2 ngan nm syida...
ada ape2 ke kehkehkehhh

caliph shuriken said...

amm..
arigatou.. yup, kali pertama menang.. tapi blog amm ranking dh best, tu kira mcm menang jgak kn ^^

caliph shuriken said...

kak el..
uikss mana ada, jgn ckp cmtu.. nti x pasal2 trafik blog kami naik plak, hukk...

diana said...

awal2 dah dapat duit raya..
kalau dah raya agaknya berapa ratus dah kumpul tu..
hehehehe

Liyana Zahim said...

Taniah caliph besnye dpt adiah.. Hehehe~ Lau liyana dpt mende tu mmg tak gunela sbb lptp liyana tak pnh pkai mende alah tu.. Ape ke namenya tah.. Ahaks~

+dieabella+ said...

pos kt aku pulak...cooling pad aku br jek rosak...hehehe

shida'R said...

aik aik..hehe gosip lam komen kih3 :P

caliph shuriken said...

kak diana..
klau nk jgak gi mintak kt shida skrg, hukk...

caliph shuriken said...

liyana..
arigatou awk.. owh, cooling pad ni.. klau guna kita bole kawal suhu laptop supaya x terlalu panas, kira bole tahan lama usia laptop kita ^^

anamizu said...

wahhh hadiah ramadhan nih..hehe

caliph shuriken said...

dieabella..
klau pos kotak cooling pad dulu bole x? hukk...

caliph shuriken said...

shida..
pasal gosip tu.. gi babap kak el :p

WAHIDA ALIAS said...

congrats ea!

caliph shuriken said...

anamizu..
rezki menang giveaway aritu ^^

caliph shuriken said...

wahida..
arigatou awk ^^

.::: Princess MOMOY :::. said...

Wah tahniah
momoy tak pernah lagi memang mana2 GA

caliph shuriken said...

arigatou.. kbetulan ada rezki dlm GA tu..
kita join ikut selesa jaa, klau menang kira mcm bonus laa tu ^^

McNa said...

meh join giveaway nie lak..
tamat end of september ni
http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html

caliph shuriken said...

insyaAllah, sy singgah nanti ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...