Sunday, August 7, 2011

20 segmen wanie: doodle raya free


assalamualaikum
konnichiwa minna san


skrg ni trend blogger layan dodol doodle
sy x giler doodle tapi suka tgk kwn2 design doodle
zaman skolah dulu mmg aktif design2 lukis2 ni..

sy join segmen ni sbb nk tgk level kreatif fir aka wanie
jarang2 dapat tgk design doodle laki
slalu tgk byk doodle pompuan jaa kt blog2..

sejak akhir2 ni, semakin meningkat naik kerjaya beliau 
sebagai seorang doodle designer yg kreatif
*ayat skema mcm tulis esei aritu, hukk*
klau x percaya sila selongkar en3 beliau yg lepas2
mcm2 versi doodle korang bole tgk kt situ..


nk request cmner yer utk doodle ni?
style japanese, kaler putih & merah *mcm kaler bendera jepun*
part aksesori, biar doodle tu pegang satu shuriken ok, hikk..

fir.. x kisah apa result nanti
x kisah brapa lama bole siap
yg penting nk tgk doodle tu jaa
arigatou & gambatte :)

sila view syarat2 nk join kt sini

tarikh tutup segmen
7 august 2011, 2359hr


p/s: blom abis upload.. 
korang suka brand apa?

20 shuriken:

blog-tips-kurus said...

saye suke blog berdodol dudel ni. segera nak ke sanaaaaaaaaa... :)

caliph shuriken said...

bgus.. kna bertindak pantas sbb tgh mlm ni segmen ni tutup, huh...

perondajaketbiru74 said...

gua tak minat sangat doodle mendoodle ni bro kalau setakat tengok tu bolehler hehe..

caliph shuriken said...

owh, sy dulu suka design2 lukis2 ni sbb tu nk tgk diorg design doodle versi laki plak, hikk...

Wanie said...

hahaha..kalau bendera korea boleh? :P
thanks tau join caliph..
klu tak bape nak kreatif x kisah kan..lalala

mlm ni fir update senarai peserta..

* sebijik macam buat esei..haha

caliph shuriken said...

terlupa plak awk minat korea, huh.. no problemo support segmen ni.. x kisah laa design apa2 pun ^^

padin said...

tulah kan, makin lama makin ramai blogger yang berjinak dengan doodle ni hee.. aku pun suka tengok aje.. nanti2 la request mintak diorang buat,

shida'R said...

nak juga doodle dr wanie mmndangkn dah de org curi doodle shida huhu..

caliph shuriken said...

padin..
mmg ramai blogger layan doodle skrg ni.. take ur time bro sbb ramai yg wt segmen2 cmni ^^

caliph shuriken said...

shida..
uiks, biar btul.. doodle yg mana satu tu? huh...

anamizu said...

alamak dah nak tutup!!! aaaaa~

caliph shuriken said...

yup, segmen cmni slalu diorg bukak sehari dua jaa, huh...

diana said...

nak jugak dia pun...
hahahah

Rain said...

dodle muka sendiri pun jadi mcm jenab senget, naseb la muka xiras2 katak hijau...


all da best

caliph shuriken said...

kak diana..
bukan slalu dpt tgk org design doodle versi laki kn, hukk...

caliph shuriken said...

rain..
klau wt design guna mouse slalu jadi cmtu laa.. klau bg set wacom baru best lukis2 ni ^^

Cik Diana said...

ngeee~ blOgger layan dodol? huhu
nampak nyer larh brO caliph nieyh xsabau nk raye.. hehe

alif haris said...

haha tiba2 aku rindu nk mkn dodol pulak .. :D

caliph shuriken said...

cik diana..
kadang2 diorg panggey doodle ni dodol.. tapi ni versi x bole makan laa, hukk...

caliph shuriken said...

alif..
klau sy lebih suka dodol moden yg diorg wt saiz kecik yg bole msuk dlm poket.. senang nk makan cmtu ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...