Friday, May 10, 2013

34 sepintas lalu: keychain


assalamualaikum
konnichiwa minna san


keychain from bali..
my boss bg sbb baru2 ni dia pegi olidei kt sana :)


p/s: putih putih melati, merah merah delima..
siapa yg baik hati, pasti ku terima..
*tiba2 jaa ank sdara sy nyanyi lagu ni, perli sy suruh kawen kot, erkk...

34 shuriken:

Tinta Lana said...

Salam.

Bestnya dpt gift,from bali lagi. Tu hint jugak tu, suh awk kawen, pastu pi olidei kat sana..lalu, awk pun beli keychain sama untuk saya.

Ha, nampak tak trick kat situ? hahahah

caliph shuriken said...

wslm..
pandai laa awk cantum hint cmtu, hikk...

Cik Nur™ said...

wahh..from bali tu..
bertuahnya. :)

ehh...terasa eh ank sedara nyanyi lagu tu...hihi

caliph shuriken said...

yup, tiba2 jaa dia nyanyi lagu tu, huh...

Nurhasnatul Nabila said...

eyhh comel!

caliph shuriken said...

arigatou sudi singgah sini ^^

Cik Yaya said...

salam..

hehe warna kuning plak keychain selipa tu eaa..^,^

Cik Kay Jue said...

wah2... untung ar dpt present.. hehehe..

hai caliph... lama x bw ni. :)

Diari Si Froggie said...

Wasalam caliph.. comelnya keychain dia.. ecewah anak saudara tu siap nyanyi2 lagi.. amin.. moga cepat2 bertemu jodoh :)

shameel Iskandar said...

wah lagu putih2 melati lagi tu. minta ST12 ke caliph.

Azhafizah Md Nor said...

jauh datang dari bali tu..valueable sebab hand made ni.congrats!

caliph shuriken said...

fiza..
yup, dlm byk2 gift sy pilih keychain ni ^^

caliph shuriken said...

aida..
ntah apa2 diorg kn, hukk..
aamiin ^^

Azie Namico said...

wahhh ! kita pun dapat...member kita kita gi sana caliph ! entah2 satu fly..hahhaa

syiela said...

cantik...

lagu tu tgh pemes kan.. budak2 pun pandai nyanyi

Wirda Amir said...

as salam...

takpe..lambatpun sampai jugakan...terimakasih byk2 ye sypun dah lama tak ke sini...bz sgt ni...

cantik keychain tu...from bali with love

caliph shuriken said...

azie..
siyes? maybe kot, hikk...

caliph shuriken said...

yaya..
wslm.. yup, saja pilih kaler tu ^^

Wirda Amir said...

Agaknya keychain kat rmh tu lebih byk dari kunci kot...

From Bail with love...

PILOT LOVER said...

bestnyer dapat omeyage daripada boss...huhu kirei desu :)

caliph shuriken said...

shameel..
x laa, suka2 dgr cmtu jaa, huh...

nunama said...

dah sampai seru tu caliph!

yeayhh why not if you have someone to be your spouse!!
:)

semoga dipermudahkan segala urusan! :D

hana hadi said...

kahwin laa apa lagi :P

caliph shuriken said...

wirda..
ada laa tapi x byk sgt, hikk...

caliph shuriken said...

nunama..
maybe.. i hope so..

insyaAllah ^^

caliph shuriken said...

hana..
klau laa semudah awk ckp tu, huh...

IntaNBerliaN said...

hihii pandai ank sdara caliph nyanyi.. kikikiii

blh tau, umo caliph ni brp ek.. :-)

caliph shuriken said...

kak ina..
sy dh lepas suku abad ni, hikk...

IntaNBerliaN said...

hihii.. xpa.. blm msk 3 series lg.. hihii..

bg org lelaki, no hal sgt... yg jd halnya, kalau perempuan

caliph shuriken said...

kak ina..
actually, sy dh msuk 3 series tapi nampak muda remaja, hikk...

caliph shuriken said...

cKj..
yup, jarang2 nk dapat cmni tau, hikk..

sy pun bW ikut sempat jaa skrg ni ^^

caliph shuriken said...

kak syiela..
yup ^^

tapi skrg depa dh x nyanyi dh, huh...

caliph shuriken said...

naz..
bukan slalu dapat kn ^^

caliph shuriken said...

kak wirda..
wslm.. sori lambat reply sbb lappy sy x brapa stabil mcm dulu, kjap2 kuar mcm2 error, huh..

arigatou sudi comment2 kt sini ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...