Friday, May 17, 2013

26 wall of sharing is caring (part 3)


assalamualaikum
konnichiwa minna san

*source: wall fb

actually, sy hampir publish sesuatu berkaitan jodoh
tapi bila baca pesanan ni kt wall fb
sy terus publish ia sebagai ganti
rasa yg ni lebih sesuai utk sharing...


p/s: tiba2 sy tingat pesanan sorang kenalan..
bersangka baik dgn Dia :)

26 shuriken:

Tinta Lana said...

Salam.

Ehem, asyik jodoh je. Hachuuum, terbersin plak :D

Saya mampu senyum je :)

Bila ingat balik 4,5 thn kblkg, sememangnya, tak boleh disangkal, Allah tahu yg terbaik utk diri kita. Cuma ramai ant kita yang tak yakin pada DIA..

eh, ingt nk senyum je, terpnjg juga jadinya,hehehe

caliph shuriken said...

wslm.. skrg awk dh ter'rajin & terlebih senyum tau, hikk...

diana said...

ada kekasih ye...tak pe..tak nak tunjuk kat blog meh tunjuk kat inbox fb akak..muahahah

caliph shuriken said...

ehh, kakak.. mana ada, xde kekasih gelap.. kekasih terang lagi laa xde, hukk...

the malay male said...

setiap kita telah ditentukan apa yg terbaik untuk diri kita oleh-Nya.

Cik Nur™ said...

Setuju dgn kata2 tu...

itukan lebih afdal... :)

caliph shuriken said...

delarocha..
noted ^^

caliph shuriken said...

nur..
smoga dipermudahkan ^^

krole said...

ehem2...kamen raider caliph ni..ce cete2... hihihi..nak tahu jgk

Mia Liana said...

biasalah tu.... berlaku juga pada kak mia ni..

BUNDA a.k.a KN said...

bersangka baiklah dengan Dia...jodoh itu perancangan Allah..

Azie Namico said...

nice sharing caliph !that true bersangka baik lah dengan NYA...diakhir nya nanti manis akan di rasa....weeee

nunama said...

waahhh caliph!

insyaAllah Aamiin3.
:)

mungkinkah tak lama lagi dapat kad undangan? koff3!

hehehehehe.

Azhafizah Md Nor said...

menanti berita gembira.moga yang terbaik untuk awak.aminnn

caliph shuriken said...

kak mia..
oic...

caliph shuriken said...

azie..
insyaAllah ^^

caliph shuriken said...

krole..
blom ada apa2 nk citer ni, huh...

caliph shuriken said...

nunama..
aamiin jgak ^^

sgalanya mungkin kn, hikk...

caliph shuriken said...

fiza..
aamiin.. arigatou utk doa awk tu ^^

IntaNBerliaN said...

betoi tu.. kalau bercinta bagai nak rak pun, blm tentu dia jodoh kita...

tau x, kak ina kenal hubby kak ina, sebulan kami berhubung melalui telefon, lepas tu baru jumpa.. kak ina ingat lagi 1/5/09 kami jumpa first time.. tu pun 30 minit je.. akhir bulan, terus je hubby kak ina n family dtg merisik... perancangan Tuhan adalah ygterbaik..

kak ina prnah couple bertahun tp xda jodoh.. rupanya yg kak ina jumpa 30 minit tu la jodoh kak ina.. hihii

caliph shuriken said...

kak ina..
yup, sy pnah rasa cmtu..

actually, sy suka cara hepi ending mcm kak ina tu.. x perlu buang masa cinta lama2 kn.. trus proceed perkara halal ^^

IntaNBerliaN said...

hihii.. betoi tu caliph.. senang... terus kawen... bercinta lps kawen, dh sah2 halal.. :)

tp xpala... yg dolu2 tu, ianya hadir utk mematangkn diri kita

caliph shuriken said...

kak ina..
insyaAllah.. harap2 sy bole proceed versi halal cepat2 ^^

Cik Kay Jue said...

betul tu.. thanks sharing

caliph shuriken said...

cKj..
no problemo ^^

caliph shuriken said...

kn..
insyaAllah ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...