Saturday, June 8, 2013

33 kawaii hime (part 2)


assalamualaikum
konnichiwa minna san

abis comot mulut dia, hikk..

mau x hepi bb girl adik sy ni
kali pertama dia dapat mamam nestum
ingatkan satu bekas nestum tadi terlalu banyak
rupa2nya abis semua dia mamam
maybe sedap sgt kot :)


p/s: mana nk cari sorang calon isteri yg pakai tudung elok2
tutup aurat, xmo kapel2, dh ready nk tunang & kawen?

33 shuriken:

Azie Namico said...

hi caliph ! baby girl adik awk nie lapar sangat kot....sebab tu sedap...nak2 lagi nestum pun cair di mulut...hehehe..

p/s:- fuhh ! soalan paparazzi nie...kene sebarkan pada wanita mithali...kekeke...caliph ! ada...kene cari...ahaks

caliph shuriken said...

sy rasa perut dia dh ready terima mamam kot, hikk..

rajin plak awk nk sebarkan ek.. xpe laa, proceed jaa ^^

the malay male said...

1st time makan nestum...teruja la baby tuu

krole said...

alololo cumilnye caliph...hm..sal persoalan tu senang saja caliph..jaga solat n sntiasa berdoa agar mendapat jodoh yang baik insyaAllah bila kita buat baik Allah akan balas baik juga. Ohya! kena usaha juga cari hihihi

Azie Namico said...

yelah kan...baby bila dia dah membesar memang kuat mkn...lepas tu memang sesuai lah beri dia makan berat sikit...kenyang lama nanti

hahaha..tak rajin sebenarnya...layan kan aja...in sya allah...ada lah tu nanti..

Wirda Amir said...

Salam caliph...
Nestum utk baby memang sedap berbanding dgn org dewasa punya...

InsyaAllah caliph..akan ada calon begitu utk caliph..bersedia utk jd imam yg baik utk bakal isteri dn anak2 nanti...blh bimbing mereka..memang perit pd mulanya nak menjauh dr couple kita pdhal sebelum ni kita mesra tp alhamdulillah...allah beri hidayah dn kami berubah krn sayang..kami masing2 rela berdiam supaya tidak menanggung dosa...alhamdulillah...

diana said...

comel nya..kulit gebu la..:)

Tinta Lana said...

Salam.

Comeynya dia senyum. :)
Tu maknanya, sedap sgt nestum tu awk. Lagipun, sy jrg tgk baby tolak nestum..yg beso mcm saya pun, still suka nestum, hehehe

P/S: Saya pun tak tahu mana nak cari. Mungkin kena tnya org lebih tua kot? makcik2 pakcik2? kot2 depa ada link, ada calon2 sesuai. ^^

Cik Nur™ said...

wahhhhh..memang kawaii laa.. :)

p/s: insyaAllah..ada..cuma tak jumpa je lagi.. :)

sabar ye...

caliph shuriken said...

delarocha..
tu laa, tgk muka dia pun dh tau, hukk...

caliph shuriken said...

krole..
noted, bro ^^
dh usaha cari tapi ntah laa, huh...

caliph shuriken said...

azie..
tu laa, lepas dia abis mamam nestum trus senyum meleret, hikk..

i hope so, aamiin ^^

caliph shuriken said...

kak wirda..
wslm.. noted, insyaAllah ^^

trah zain said...

akhirnya tau apa itu kawai..haha...
sedap nestum ni, sy yg bosa pn slalu g curik2 mkn kt dapur...haha
eh? soalan cepumas lagi berani tu caliph, ada je tu, cari la, mesti jumpa, insha Allah.. tp jgn main grab je lau terjumpa, selidik sehabis baik, luaran tak semestinya sama dgn dalaman.. bercakap berdasarkan pemerhatian sekeliling..hehe

caliph shuriken said...

kak diana..
yup, mmg comeii sgt2 ^^

caliph shuriken said...

lana..
wslm.. yup, mmg comeii pun ^^
zman study dulu sy mmg suka mamam nestum cereal tau, huh..

klau tnya cmtu confirm laa diorg bg baik punya link, hikk...

shameel Iskandar said...

Comel sgt, teringat kat anak saudara saya. Mcm ni lh jugak perangainya. Mkn nestum kejap jer.

Cik Kay Jue said...

comel bby tu.. >_<

err? caliph da nk kwen ke?

Azhafizah Md Nor said...

baby dah mula makan solid food ye..seronoklah tu kan.ehem..sy doakan jodoh yang terbaik untuk awak..aminnn

caliph shuriken said...

cKj..
arigatou bg pihak bb ^^

insyaAllah, if jumpa calon yg sesuai, hikk...

.::: Princess MOMOY :::. said...

alolo...comelnya =.=
besar nnt momoy nak ajar dia buli uncle caliph dia laaaa. haha

calon isteri suh je mak dear caliph carik
mesti jumpa !
kalau dah ada calon nnt bgth ler =)

caliph shuriken said...

momoy..
aipp, x payah ^^

klau suruh emak cari confirm laa dapat sorang menjelang cuti raya ni, hikk...

caliph shuriken said...

nur..
noted ^^

caliph shuriken said...

shameel..
oic.. klau cmtu tgk jaa lama2 pic ank sdara sy ni ^^

caliph shuriken said...

fiza..
yup, dh mula bg mamam, hikk..

arigatou, awk.. aamiin ^^

.::: Princess MOMOY :::. said...

bagus la tu. jadi suh je mak carikan
hehehe.

hana hadi said...

sedap sangat tu.. habis dia makan..

pesanan tu yang susah nak menjawab

miranadia said...

nestum baby memang sedap. tambah2 perisa beras merah. dulu saya selalu makan nestum adik saya. kehkehkeh

caliph shuriken said...

momoy..
kena pikir byk kali ni, huh...

caliph shuriken said...

hana..
dak kecik klau dpt mamam nestum mmg abis ^^

Etuza Ezawarna said...

sihat2 tu ...

caliph shuriken said...

miranadia..
awk ni klakar laa ^^

caliph shuriken said...

trah..
owh, gud 4 u ^^
bole plak cmtu, hikk..
yup, noted.. arigatou utk nasihat ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...