Friday, June 28, 2013

34 top 5: blog konnichiwa


assalamualaikum
konnichiwa minna san


5 perkara yg related dgn blog sy:

#5
design template harus ada kaler biru

#4
suka publish entry jenis center

#3
klau x silap pnah 2 kali jaa apply auto publish
majoriti entry sy publish secara manual

#2
publish entry ikut selesa & mudah utk korang semua baca

#1
pnah terlupa anniversary blog sendiri sebab bz dgn urusan keje
*actually, tahun ni pun sy terlupa celeb, erkk..


p/s: ramadhan semakin hampir...
korang mesti dh beli kurma yuta kn :)

34 shuriken:

Azie Namico said...

salam caliph !
oh ! baru tahu blog awk mesti ada caler biru ! biru apa pun x per eh ! asalkan biru..
yang x bole di maapkan terlupa anniversary blog ! wawawa...awk kejam...ahaks

p/s-ia semakin hampir..

caliph shuriken said...

wslm, azie..
yup, mesti ada kaler biru ^^
mmg kijam laa sbb direct 2 tahun terlupa anniversary blog ni, hikk...

khairul hassan said...

sy pon dh lama tak salin kulit blog sy lgi ..x dak masa nk buat

Tinta Lana said...

Salam.

Point no 4, saya pun pernah buat sblm ni..hik3.

Awak, terlupa anniversary blog takpa..dri pda saya, saya takda tarikh khusus la utk anniversary..sbb.. (awk bca la kat bhgn owner menu saya,hahaha)

Mak pak saya dah semangat beli kurma, stkt ni da 2 bekas, satu odw nk habis.

Wirda Amir said...

salam caliph...

alahai..sian blog ni tau..tuan punya blog lupa tarikh dia lahir..hehehe

apapun biru memang mendamaikan...

Wirda Amir said...

opppsss....akak lupa nak tulis di sini..masa akak baru ada blog..caliph lah antara orang yg mula2 sudi bertandang..akak tak pernah lupa tu...terimakasih dik...

the malay male said...

tak pernah sambut anniversary blog pun...huhu

Cik Nur™ said...

yg no.2 tu bagus...tapi nur selalu publish entry yg sendiri je faham...bukan apa, skadar ingin meluahkan dgn cara tersendiri..hihih

salam ramadhan.. :)

caliph shuriken said...

lana..
wslm.. owh, nanti sy pegi baca kt situ ^^

hebat laa klau dh odw nk abis.. stkat ni kami blom beli kurma tu, hikk...

caliph shuriken said...

kak wirda..
wslm.. tu laa, direct 2 tahun lupa ni, huh..

owh, cmtu ek.. no problemo, kakak ^^

caliph shuriken said...

delarocha..
klau x silap, sy pnah celeb skali jaa, huh...

Wirda Amir said...

salam caliph...

sebelum ni kan dah ada 10 entry lagu tp bukan akak yg buat,ada sesetengah entry owner blog ni yg buat...kami manage bersama...akak baru je belajar buat entry lagu..lagu 'cuba' tu pertama kali akak buat sendiri utk entry lagu..masa mula dpt blog ni,akak cuma pandai tulis entry je...nak upload pic pun tak tau..itu tugas partner akak..tp sekarang akak dah pandai...belajar dr dia juga tu..segala yg ada di blog tu semua dia yg buat..akak cuma tau tulis entry je....'rabun it' akak ni caliph...tp mudah terima pelajaran walaupun cuma melalui hp je...malu plak akak....tak terer mcm adik2 semua...hehe

diana said...

kesian blog..gile keja nih..hehhe

Tinta Lana said...

Hari ni, mak pak saya beli lagi 4 kotak kurma (@__@)

Dan, saya baru berjaya telan sebijik je,huhu.

Saja gtau,ekekeke

caliph shuriken said...

kak wirda..
wslm.. oic, cmtu rupanya.. x sangka selama ni ada 2 admin kt blog kakak, huh..
xpe asal rajin blajar lama2 nanti mahir laa ^^

caliph shuriken said...

lana..
tu dia, beli lagi ^^
ingat awk dh perabis sekotak, hukk...

trah zain said...

Yg biru Tu baru perasan..hehe
Yg auto ke manual, mana nk tau...hehe
Yg annvsry, Sy ingt pn idok yang sy punya...haha

caliph shuriken said...

nur..
yg penting kita kena paham dulu, pastu harap2 org lain pun paham jgak kn, hikk..

salam ramadhan jgak, awk ^^

caliph shuriken said...

kak diana..
tu laa.. terpaksa giler keje, hukk...

caliph shuriken said...

bro..
sy pun lebih kurang laa, huh...

thomas said...

saya tak pernah ingat apa pula yg top dlm blog saya,mungkin perlu saya fikirkan juga.

.::: Princess MOMOY :::. said...

yer yer dari dulu mesti biru jer =)
dah x sabar nak puasa ni.

.::: Princess MOMOY :::. said...

ini pun related dengan awak =)

http://momoy-blogirl.blogspot.com/2013/07/midnight-fantasy-untuk-si-penggoda.html

caliph shuriken said...

momoy..
yup, minggu depan start laa berpuasa ^^

owh, nanti sy singgah sana...

Cik Kay Jue said...

yang #1 n #4 tu kita sama haha...

caliph shuriken said...

oic, ingat sy sorang jaa cmtu, hikk...

Sop Nama Saya said...

x pernah ingat anniversary blog... :)
lupa dah tarikh hehhe

Azhafizah Md Nor said...

okay..baru tahu.selesa dengan kaler biru dan appearance blog ni :)

caliph shuriken said...

fiza..
arigatou sudi singgah sini ^^

Shida Radzuan said...

hehee..bia betul liph smpai lupa semuanya heheee :d tak apa buat reminder letak kat sidebar shida tlg ingtkan heheee :p

caliph shuriken said...

shida..
yup, mmg pun.. dh byk kali ni, hukk...

caliph shuriken said...

sop..
owh, ingat sy sorang jaa jadi cmni, hukk...

caliph shuriken said...

trah..
kt sini almost semua kaler biru ^^

owh, awk pun x ingat jgak, hukk...

caliph shuriken said...

thomas..
rasa yg top kt blog bro majoriti related dgn pic2 kt tempat2 menarik ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...