Monday, July 8, 2013

19 top 5: mp3 fav


assalamualaikum
konnichiwa minna san


5 lagu yg sy suka ulang dengar ketika siapkan keje:

#5
emotion - big bang

#4
i wish - ft island

#3
it will rain - jason chen cover version

#2
grenade - jason chen cover version

#1
trap - henry
*kali pertama dengar intro lagu ni trus sy cari kt youtube :)


p/s: sy x join company trip ke koh samui sbb meraikan ketibaan ramadhan...

19 shuriken:

diana said...

SEMUA TAK PERNAH DENGAR..HEHE..

Wirda Amir said...

salam caliph...akak nak ke utube le dgr lagu2 yg caliph suka nih...irama lagu yg didengar ada kaitan dgn peribadi seseorang tau caliph..hehe

Cik Kay Jue said...

ckj kalau ft island suka lagu dia tajuk hello hello.. best.. >_<

Tinta Lana said...

Salam.

Lagu trap tu awk, memang best la!

Masa mula2 SM introduce skit lagu tu, saya dah suka dah, sebab ada bunyi2 piano :D

5 lagu je ke awak..saya 20 lagu..semua lagu big bang..payahnya kalau minat bermusim ni.. hehe.

Awak cuba dengar lagu Cafe by big bang..best juga, santai je.

Cik Nur™ said...

selamat berpuasa... :)

Amboii...semuanya lagu omputih yea.. :)

the malay male said...

boleh cuba dgr nnt

man said...

lagu ni beh ke..hehe

caliph shuriken said...

lana..
wslm.. sama laa, kali pertama sy dgr bunyi piano tu dh rasa lagu trap ni menarik ^^

actually, ada byk lagu tapi sengaja publish 5 lagu yg pertama dulu, hikk..

owh, nanti sy cari lagu awk suggest ni ^^

caliph shuriken said...

cKj..
oic, nanti sy try dengar lagu ni plak ^^

caliph shuriken said...

kak wirda..
wslm.. ok, proceed ikut link sy bg tu ^^
owh, maybe kot, hikk...

caliph shuriken said...

delarocha..
try laa dgr, bro ^^

caliph shuriken said...

nur..
selamat berpuasa jgak ^^

ehh, ada lagu korea tu, hikk...

Cik Yaya said...

Salam en.caliph..

heee 1 lagu yg dlm list tu pon yaya xpernh dgr.. >,<

lame yaya xsinggh cni..en.caliph pon da xsudi lawat yaya kan..huhu ;p

slmt bpuasa ye en.caliph..

Azhafizah Md Nor said...

ok,nanti nak dengar jugak lah :)

caliph shuriken said...

fiza..
sila laa dgr ^^

Shida Radzuan said...

hehee slera xsama la plak liphh dalam list tu satu pn xpenah dgr lagi hehee..xpe shida pi dgr dlu baru komen :)

awat trip time pi time pose huhuu..

caliph shuriken said...

owh, cmtu ka, hikk..

yg tu sbb ofis sy majoriti staf chinese, huh...

caliph shuriken said...

yaya..
wslm ^^
arigatou sudi singgah sini.. sori, sy dh x sempat nk bW mcm dulu.. direct balik keje pun dh tgh mlm, huh..

selamat bpuasa jgak, yaya ^^

caliph shuriken said...

kak diana..
tu dia.. semua skali, hikk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...