Friday, September 20, 2013

24 magis


assalamualaikum
konnichiwa minna san

tempek sini dgn izin lana, hikk..

based on plan asal sy nk publish citer lain
tapi ada citer yg lebih menarik
better sy publish yg ni dulu..

entry kali ni related novel.. novel apa?
mesti laa novel terbaru RAM *ramlee awang murshid..

sblom ni lana pnah tunjuk sederet koleksi novel
banyak jgak koleksi novel RAM yg dia ada, huh..


beberapa tahun lepas, sy beli 2 buah novel RAM 
*hijab sang pencinta & hatiku di harajuku..
awal minggu ni sy beli sebuah lagi novel terbaru RAM bertajuk magis..







actually, sy request kenalan kt MPH cepat2 roger klau novel terbaru ni sampai
x sangka plak sampai awal.. trus sy beli malam tu jgak, hikk...


p/s: finally, i found you.. alhamdulillah :)

24 shuriken:

Wirda Amir said...

Salam caliph...

Apa isi kandungan novel terbaru tu..?tgk bgmr depan mcm cite purbakala je...hehehe..mesti hebat penulis tu sbb lana dan caliph simpan byk koleksi novel dr RAM nih...hehe

Azie Namico said...

salam caliph
OMG...OMG...serius azie memang tak ada koleksi RAM nie , apa tah lagi membaca nya..well caliph i will try to read this book soon , becoz both of you guys...mcm teruja jer...

apa dalam novel tu ya , ermm...tajuk mcm gempak...ini yang buat azie nak tahu nie...

caliph shuriken said...

wslm, kak wirda..
cmner nk citer ek? hmm, sy bru baca satu bab.. secara ringkas novel ni 5 in 1.. so, citer related apa yg berlaku kt 5 watak tu.. part ni kena tnya lana sbb dia simpan byk koleksi novel RAM ^^

caliph shuriken said...

wslm, azie..
tapi awk byk koleksi novel selain RAM kn, hikk.. senang citer awk pinjam jaa koleksi novel RAM kt kak lana awk tu baca sampai puas hati ^^

hana hadi said...

waaahh.. banyak2.. hana suka RAM..esok hana plak beli magis ni

Wirda Amir said...

Salam dik..

Maksud akak,isi cerita ni bersifat ilmiah ke atau sekadar cerita cinta yg membuai perasaan...?hehe

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Awak..saya habaq terus trg..saya tak nampak apa dah..nampak si magis tu je (T___T) hehehe

Eh..yg dua awk dah beli tu..dah habis baca dah? :) Slmt membaca ya.. :)

Cik Nur™ said...

belum pernahlah beli novel RAM ni...
best ke shukriken?

.::: Princess MOMOY :::. said...

salam dear
momoy pun RAM fan
semua novel dah baca kecuali magis tu

Azhafizah Md Nor said...

ohh..suka baca novel ye..fiza pulak suka baca komik je..hee

caliph shuriken said...

lana..
wslm.. tu laa aritu awk dh beli novel lain kn, huh.. owh, lagi dua tu blom abis baca ;p

caliph shuriken said...

kak wirda..
wslm.. novel ni xde ayat jiwang karat, hikk.. ia bersifat ilmiah jika itu yg kita mahu ^^

caliph shuriken said...

hana..
oic.. sy beli novel magis ni kt Mph AJMall.. kwn sy ckp hanya ada 40 buah jaa utk dijual kt sini.. klau abis kena tggu order baru laa, hikk...

caliph shuriken said...

momoy..
wslm.. biar btul ni.. x pnah tau pun, hukk...

Wirda Amir said...

Menarik tu caliph....patut la lana n caliph suka..nanti akak nak tinjau la..kat sini ada kedai buku POPULAR...entah ada atau tidak di sana..

P/s..komen akak kt laters entry tu x tau la masuk ke tidak,nnti akak dtg lain ke sini....

Azie Namico said...

Hahaha...lana mesti tak kasi punya....

.::: Princess MOMOY :::. said...

giler RAM sampaikan penulis lain dah tak pandang
hehe


RAM mmg best
pergi tak ari tu ?
ada amik sign dia ke apa?

IntaNBerliaN said...

wah bagusnya caliph ni.. rajin membaca :-)

caliph shuriken said...

kak ina..
setakat ni byk jgak novel yg sy blom abis baca, hikk...

caliph shuriken said...

momoy..
sy x pegi pun.. novel ni sy beli direct kt MPH jaa ^^

caliph shuriken said...

azie..
awk pujuk laa sampai dapat, hikk...

caliph shuriken said...

kak wirda..
klau sy lebih prefer cari kt MPH jaa..

owh itu.. jgn risau ada jaa comment tu ^^

caliph shuriken said...

nur..
kebanyakan novel RAM best2 ^^

caliph shuriken said...

fiza..
tp x fanatik sgt laa, hikk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...