Saturday, September 28, 2013

26 kawaii hime (part 3)


assalamualaikum
konnichiwa minna san




semua pic ni sy amik waktu hari raya aidilfitri baru2 ni
waktu tu kami on da way nk ke sunway carnival mall..


*cik azie dh ada header bb comeii kn..
lepas tengok pic bb girl ni sila jangan jeles ok
:)


p/s: if only i can find one magic word to make her understand...

26 shuriken:

Wirda Amir said...

Salam caliph..

So cute baby,besaunya mata dia..

Akak ada manage satu pape ni,kami upload pic baby comel kat situ,akak suka baby jd dia hadiahkan akak page tu..

P/s apa ye..?ermmmm..satu perkataan je ye..?

Azie Namico said...

Salam caliph...
waaahhhhhhh....memang jeles laaa sebab dia ada head ban pink.....comeyyyy nya anak buah awk caliph...oh gi jejalan eh...patut lah meriah...mata dia bolat....ahaks...geram!!!

ps-ermmm....ermmmm...say something lah...magic word tu senang sgt....mesti paham....weee

Azhafizah Md Nor said...

kawaii! snow cap pink tu :)

Tinta Lana said...

Salam.

Eii..geramnya mata boolat2 mcmni,hahaha

Azie kita tu, skrg pun dah ada bb girl kan :)

Tinta Lana said...

P/S: awak..mana ada magik2 dlm dunia ni..jadi, magic word pun mmg takdalah.. :)

Try ur best to explain ok.. :)

the malay male said...

comel... besar mata dia :-)

diana said...

comel sangt..:)

Wirda Amir said...

Salam caliph...

Singgah lg tgk baby comel ni,rasa nak curi je pic nih boh kat page tp kena minta izin pd uncle dia dulukan caliph...?hehe

Cik Nur™ said...

Bolatnya mata dia...
Geram Nur tgk..!

Wirda Amir said...

Salam caliph...singgah tgk baby..

caliph shuriken said...

wslm, kak wirda.. ni ank sdara sy yg plg bongsu ^^

oic, nice page..

*klau 2,3 perkataan pun bole jgak, hikk...

caliph shuriken said...

wslm, azie.. yeaah, awk mmg jeles kn kn, hukk..

*say apa.. weeeeeechat kn ;p

caliph shuriken said...

fiza..
owh, fokus lebih kt snow cap pink tu ^^

caliph shuriken said...

lana..
wslm.. yup, dia pun ada bb girl jgak ^^

*err, cmtu ek.. so complicated kn, huh...

caliph shuriken said...

delarocha..
kawaii ne ^^

caliph shuriken said...

kak diana..
arigatou sudi singgah sini ^^

caliph shuriken said...

kak wirda..
wslm.. sori lmbat reply, huh..

arigatou sudi singgah lagi.. owh, bole sy tgk page tu dulu? ^^

Wirda Amir said...

Salam caliph

klik je Papa Mama Buah CInta kat fb..sbnrnya blog atas nama tu pun ada,caliph blh tgk kat bloglist akak 'my cinta' tp blog tu terbiar je...hehehe

caliph shuriken said...

nur..
geram ek, hukk...

.::: Princess MOMOY :::. said...

uwahhhh... saya rasa nak geget2 pipi dia yg tembammmm ituuu
argghhh arghhhh arghhhh

caliph shuriken said...

wslm, kak wirda..
sori lmbat reply.. ok, noted.. sy singgah tgk, insyaAllah ^^

IntaNBerliaN said...

ololoooo comelnya...

caliph shuriken said...

kak ina..
skrg lagi comeii tau, hikk...

IntaNBerliaN said...

baby mmg makin lama makin comel.. geram je kan... semua baby comel..! :-)

caliph shuriken said...

skrg bb mmg comeii.. msuk skolah nanti jadi comot plak, hikk...

caliph shuriken said...

momoy..
awk mmg psiko kn kn, hukk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...