Friday, March 14, 2014

12 henshin


assalamualaikum
konnichiwa minna san

*source: google

berubah ke arah kebaikan..
istiqomah :)


p/s: terhenti di sini.. tak cuba kembali.. alasan untuk bahagia...

12 shuriken:

Azie Namico said...

Azie ada follow ig dia nie....mcm2 fesyen...memang cantik dan sopan...kalah wanita melayu islam....he3.....semoga beliau terbuka hati utk memeluk islam...

caliph shuriken said...

yup, lebih sopan apa yg dia pakai compare dgn apa yg wanita melayu skrg ni pakai.. dia dlm proses blajar memahami islam sblom nk convert.. insyaAllah ^^

Azhafizah Md Nor said...

cantik felixia kan..mudah²han terbuka hati untuk masuk islam.

caliph shuriken said...

yup, so kawaii.. semoga dipermudahkan urusan dia.. insyaAllah ^^

fiza, aritu gi event ada amik pic dgn dia x?

Umi Nazrah said...

salam singgah. orang cantik kan, pakai apa pun jadi cantik. hehehehehe :D

ewanthology said...

comeii

caliph shuriken said...

umi nazrah..
arigatou sudi singgah sini.. yup, rezki org cantik kn, hikk...

caliph shuriken said...

bro..
^_____^

Mia Liana said...

sweet sangat dia ni...

caliph shuriken said...

aritu msti kak mia ada jumpa dia kt event blogger tu kn? ^^

Tinta Lana said...

Salam.

Awak.. saya ada follow page hilal asyraf.. hilal tulis, melalui pihak penerbit buku, dia hadiahkan dua buku tulisannya pada felixia.

Asalnya felixia nak buku lain..tak silap saya, buku Sebelum Aku bernikah.. tpi hilal bagi dua buku (sya tak ingat tajuknya) tpi dua2 tu kandungannya diharap dpt bantu felixia lebih mengenali islam.. :)

caliph shuriken said...

wslm, lana..
yup, btul.. sy pnah baca citer yg sama..

smoga dipermudahkan urusan felixia.. aamiin ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...