Friday, March 28, 2014

8 unique number


assalamualaikum
konnichiwa minna san





jangan salah faham ok.. sy x main tikam number tau..
tapi sy suka tengok unique number cmni :)

dh lama sy simpan wang kertas yg ada unique number..
cmni kira hobby jgak ka?

korang pun ada hobby yg pelik2 jgak kn knn..
meh citer sini, hikk...


p/s: klau skrg sy mampu siapkan satu novel
sudah pasti tajuk novel sy.. kecewa untuk sekian kalinya...

8 shuriken:

ewanthology said...

kalau nak kumpul unique number untuk note RM1 ok lagi bro... tapi klu note RM50 mmg tak kumpul ler, confirm saya buat blanjer drpd kumpul...hehe

caliph shuriken said...

yup, kdg2 sy dpt jgak note rm50 yg unique number mmg rare.. actually, ada byk lagi note yg sy blom update sini, bro.. hikk...

Azhafizah Md Nor said...

Dulu kalau tukar duit RM1 kat bank no siri dia ikut turutan kan..itupun rasa nak simpan je tak gune..hehe

caliph shuriken said...

actually, skrg ni pun sy ada sedozen note rm50 yg sederet unique number, hikk...

Azie Namico said...

Kalau mcm nie lah kan kumpul duit , dah bole kaya dengan hobi awk nie caliph...leh lanjer sy okey....memang banyak number2 unik....bagus2...

Ps....mesti ending dia lain sikit kan....tak per...x semua yg kita nak dapat , allah sebaik2 perancang....jadi jgn sedey jgn kecewa...enjoy your life.....simpan kenangan itu sebagai penguat semangat....

caliph shuriken said...

dh byk sy simpan unique number cmni, hikk.. mai laa sini sy blanja awk ^^

insyaAllah, juz terkilan dgn cara dia wt pilihan...

Tinta Lana said...

Salam.

Awak, kira hobby la ni,hehe. Awak simpan tmpt special la ya.

Saya ada kenal sorg budk laki msa kerja part time bakery,dia plak suka kumpul duit syiling..lagi2 yg ada 'longkang' kt syiling 50sen lama. Katanya bleh buat jual.

p/s: kecewa lagi ke..

caliph shuriken said...

wslm, lana..
lebih kurang cmtu laa, hikk.. sy tgh plan nk simpan lebih teratur semua unique number ni ^^

oic, nice laa..actually, sy pun ada kumpul sikit duit syiling lama.. tapi skrg ni kn susah giler nk dpt syiling lama jepun yg ada 'lubang' kt tengah, huh..

*kecewa?.. ye sy...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...