Thursday, October 2, 2014

16 ada apa dengan zalora


assalamualaikum
konnichiwa minna san

alhamdulillah.. ayah sy suka dgn hadiah besday ni :)

ni kali pertama sy shopping kt zalora
best jgak sebab ada banyak pilihan utk long sleeve..


sblom ni sy pnah shopping kt lazada
to be honest.. based on my exp as an ex web dev..
kt situ ada sedikit 'kekurangan'
part ni biar jadi rahsia sy jaa, huh..

after raya sy plan nk order something lagi kt zalora
pilih sampai puas hati baru proceed kn, hikk...


p/s: salam aidiladha kpd semua yg sudi singgah sini *in advance :)

16 shuriken:

Shida Radzuan said...

tu lah nk wat cmne kn biarlah rahsia hehee..

zalora bab hntar barang terbaik!

caliph shuriken said...

yup, rahsiakan apa yg patut kn, huh..

setakat ni zalora mmg laju ^^

Diana Rashid said...

kan?/lazada pun bagus tapi ada kekurangan nya..lagipun baju2 ni lazada memang tak banyak pilihan macam zalora.

KorN said...

xpernah nak beli on9. taku dengan saiz beli n badan x sama nnti

Azhafizah Md Nor said...

mudah je kan shopping dengan zalora..dah 2x beli pun xmengecewakan..apepun selamat hari raya aidiladha

Cik Yaya said...

salam en.caliph =)

owh..da ade pnglmn ngn zalora n lazada la ni..yaya pla selalu beli kt nile.sgt ok ^_^ then yg latest bru bli kt lazada, tu pon COD la..risau nk bnk in trus..huhu wat mse ni ok..bru beli 1 brg je pon kt lazada tu..zalora lum lg..mayb next time.. ^_^

caliph shuriken said...

kak diana..
owh, kakak pun dok shopping online jgak ka? hikk...

caliph shuriken said...

korn..
bole jaa klau nk beli online.. tapi sblom proceed order diorg ada sedia ukuran saiz utk setiap barang yg kita nk tu sebagai rujukan ^^

caliph shuriken said...

fiza..
alhamdulillah.. setakat ni ok jaa ^^

sori lambat reply ni.. selamat hari raya jgak, hikk...

caliph shuriken said...

yaya..
wslm ^^

yup, kedua2nya skali.. dulu sy pnah nk order kt nile tapi out of stock.. tggu lama sgt last2 sy beli kt page fb jaa, huh..

sama laa, sy pun COD jgak.. klau awk nk try kt zalora, tggu pasni sy publish lagi satu entry.. ada diskaun tau ^^

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy tak pernah shopping kat lazada.
tapi pernah tolong kawan shopping kat situ
mmg x menarik
post rate dia boleh tahan mahal
hihi

caliph shuriken said...

yup, lebih kurang cmtu laa.. lagi pun x banyak pilihan kn, huh...

IK Tia said...

alaaa.. apa rahsia tuuuu :D

.::: Princess MOMOY :::. said...

dear caliph, momoy dah update necklace beli kat zalora yang momoy WA tu
jemput baca

http://www.momoy-blogirl.blogspot.com/2014/10/shopping-accessories-di-zalora.html

caliph shuriken said...

malas laa nk citer panjang, Tia.. biarlah 'kekurangan' tu, huh...

caliph shuriken said...

ok, noted.. nanti sy singgah blog momoy ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...