Friday, September 19, 2014

18 koleksi novel


assalamualaikum
konnichiwa minna san

novel Petaka Nyawa.. karya Riduan Judin..

sekarang tiba masa sy publish citer yg plan sejak bulan lepas lagi
dengan bantuan kenalan kt MPH sy berjaya dapatkan novel ni 2 minggu 
selepas aidilfitri..

utk pengetahuan semua Riduan Judin pun ada blog
bila ada masa terluang bole laa korang blogwalking kt sana :)

masa sy mula2 baca intro novel ni dulu terus terbayang Palestin
"Allah menjanjikan 2 kebaikan kepada orang mukmin yg berjihad..
antara menang ataupun syahid." - shafi
sebab waktu tu perang al 'asfu al ma'kul tengah berlaku kt sana..


p/s: congratz, LZ.. semoga bahagia till jannah... aamiin :)

18 shuriken:

ewanthology said...

rajin membaca :-)

Azie Namico said...

mcm menarik....mcm mana kisahnya..cer citer , cer citer...hehehe

Diana Rashid said...

menarik ni..nanti boleh la akak singgah blog dia..TQ..;)

caliph shuriken said...

delarocha..
ikut sempat jaa ni, hikk...

caliph shuriken said...

azie..
mmg menarik.. cmner nk citer sbb sy blom abis baca.. tapi novel ni related thriller.. xde cinta jiwang2 karat ok, hukk..

*arigatou sudi singgah sini lagi ^^

caliph shuriken said...

kak diana..
yup, singgah laju2 tau, hikk...

Riduan Judin said...

ALhamdulillah, terima kasih saudara Caliph Shiruken kerana sudi membuat review novel Petaka Nyawa. Minta maaf kerana agak lambat meninggalkan kemen di sini(maklumlah, sibuklah katakan huhu). Selamat membaca dan semoga mendapat manfaat daripadanya. Terima kasih kerana menyokong saya. InsyaAllah, saya tunggu novel saudara Caliph :) InsyaAllah...

caliph shuriken said...

RJ..
arigatou sudi singgah sini biar pun bz dgn keje ^^

no problemo.. related novel sy tu mungkin amik sedikit masa sbb sy masih blom berpuas hati dgn draf yg disediakan.. arigatou jgak atas sokongan RJ.. harap2 dipermudahkan urusan ini... aamiin ^^

Cik Yaya said...

eh, novel?
mmg minat novel ke? ^,^ xtau pon ;p

Linda Ishak said...

Rajinya dia membaca.... good...

Azhafizah Md Nor said...

rajin baca novel memang seronok tambah koleksi :)

caliph shuriken said...

fiza..
mmg best tambah koleksi.. tapi ada banyak jgak novel yg sy blom abis baca, hikk...

caliph shuriken said...

yaya..
yup, mmg minat tapi sy prefer genre thriller jaa ^^

caliph shuriken said...

linda..
membaca kn hobi yg best, hikk..

arigatou sudi singgah sini ^^

.::: Princess MOMOY :::. said...

saya pun suka novel thriller
baru adrenalin best. haha

caliph shuriken said...

yup, baru x rasa jiwang karat kn, hikk...

.::: Princess MOMOY :::. said...

Awk nak produce novel sendiri ke. wow
gud luck dear caliph

caliph shuriken said...

yup, lebih kurang cmtu laa.. arigatou ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...