Tuesday, January 25, 2011

24 10 saat saja


assalamualaikum
konnichiwa minna san

last week agak panas dgn mcm2 isu..
isu hacker shoutbox laa.. isu auto blogwalking laa..
this week sy nk cool down balik suhu kt sini..
*nk letak liquid nitrogen byk2 bole x?*


actually, dh lama gambar ni ada kt dlm album fb
pnah jgak rakan2 blogger publish ni dulu..
sy x smpat nk publish last year
harap2 skrg masa yg paling sesuai ;)


:panduan utk tgk apa yg special kt gambar tu:

cuba lihat pd titik kt kalimah Allah di dlm gambar ini 
selama 10 saat & alihkan pandangan pd dinding.. 
lihatlah keajaibannya.. subhanallah.. 
rasa sgt kagum dgn ilusi mata kurniaanNya ini...


nk tengok lagi apa yg best?
view sini

p/s: tomodachi
weekend ni kita jumpa kt KL ok...

24 shuriken:

a n a s t a s y e a said...

Nampak .. nampak! Bayang khalimah Allah kan! =)

anastasyea's latest post .. Mengenali DoFollow dan NoFollow Dengan Lebih Jelas - Cara Mudah Membina Baclink Secara Work Smart

caliph shuriken said...

yer btul..
alhamdulillah nmpak dgn mudah ^^

p/s: ada yg try byk kali still tnya nmpak apa.. sabar yer & tgk baik2.. anda akan nmpak sesuatu yg special...

iris said...

alhamdulillah... syukur iris masih nmpk dgn terang dan jelas syukur atas nikmatmu ya allah

.::: Princess MOMOY :::. said...

Pernah juga dapat email pasal nih
ALLAH'HU AKHBAR

Mereka ini sangat GOJES !
Peristiwa itu masih menhantui diriku...
Nak Lagi Pendrive MURAH ?

CiK QiQi said...

hehehhee...qiqi penah try da..mula2 xphm..then try mmg jadik..eehhehe

caliph shuriken said...

iris..
alhamdulillah nmpak jelas ^^

p/s: klau guna teknik ni & student dpt fokus cmni dlm kelas.. confirm xde masalah nk score 4 flat, hikk...

caliph shuriken said...

dear..
10 saat yg special kn ;)

caliph shuriken said...

qiqi..
kdg2 kita dh nmpak awal2 lg tp x prasan saja ^^

farhaniza azman said...

btol2..dah penah buat mende ni kt fesbuk dulu... eyh..dah folo sini..folo balik yuk..

http://holylightfarhaniza.blogspot.com/

caliph shuriken said...

bgus laa cmtu..
arigatou sudi singgah sini ^^

Izamir Ridzwan said...

nampk byg kalaimah allah kt dinding.. subhanallah

caliph shuriken said...

alhamdulillah..
special kn mata kita ^^

Pendekar Berkuda said...

menarik kan?? sama jugak la kalau kita gantikan kalimah tu dengan apa benda sekalipun yang berwarna hitam putih... (^_^)

caliph shuriken said...

yup, student plg sesuai apply teknik ni wktu study ^^

aReTikZ said...

Memang menarik ni, dan setuju kalau diaplikasikan bab study, terbayang2 jak yg dipelajari, haha. kalau boleh kekal lama ni, konfom, time exam senang, ahakz..

NARDtheNERD said...

ciaptaanNya tiada tandingan kan?..
:))

NuSaNa NoSa 91 said...

sejujurnya la kan.. smpai skrg keen xnmpk bygn tuh.. uhuk3~ T__T

Misz-sakura said...

subhanallah.. speechless !

caliph shuriken said...

aretikz..
klau nk kekal lama, kna blajar cara upgrade 10 saat kpd 100 saat, hikk...

caliph shuriken said...

nard..
stuju.. byk lagi rahsia2 ciptaanNya kita blom tau ^^

caliph shuriken said...

keen..
msti gurau ni kn.. try fokus mmg direct nmpak ^^

caliph shuriken said...

sakura hime..
alhamdulillah.. special kn teknik 10 saat ni ^^

~~su manje~~~ said...

Thanks sharing...

caliph shuriken said...

sharing is caring ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...