Sunday, February 6, 2011

14 ~ special rabbit ~


assalamualaikum
konnichiwa minna san


kebetulan CNY tahun ni jatuh pd tahun arnab..
so juz nk wt special en3 utk my pet..
bob the rabbit




ni pic lama bob dlm digital camera..
x jumpa kabel usb utk transfer pic
so sy snap direct guna hset petang tadi..

kami bela bob drp kecik smpai besar
dia x suka mkn carrot tp suka mkn roti gardenia..
klau x bg majuk plak nti, hukk..

bob suka gerak sy bangun gi kuliah
mcm tau2 jaa ada klas pagi..
dia slalu gigit hujung jari kaki..
confirm bangun ar ;)


p/s: actually, bob dh xde lagi sbb dia sakit beberapa tahun lepas..
tinggal kenangan jaa semua ni...

source: pic CNY 2011 (http://www.google.com.my)

~signature vvip>>

14 shuriken:

tiefazatie said...

ye ke...sedih nya...bab die cumil!

btw..ifa pun lahir thn rabbit!hihi

caliph shuriken said...

citer lama ni.. tiba2 jaa rsa nk publish sempena tahun arnab..

owh.. ifa geng rabbit ka, hikk...

Mama Zharfan said...

rabbit u sgt cute :) tp rabbit memang jangka hayat nya pendek kan..me masa kecik2 dulu, ada gak bela rabbit, time musim hujan,semua mati..

me dtg click ur HB gak :)

caliph shuriken said...

rsa cmtu laa.. apa2 pun smpat bela rabbit tu baik2 sepanjang dia stay dgn kami..

arigatou, sy sggah sana utk HB jgak ok ^^

krole said...

wuahhh!!!cutenye rabit tu...tp biasalah tu caliph..waktu dia da smpai~msti dia hepy sewaktu dijaga caliph...

NuSaNa NoSa 91 said...

ciannya bob.. selalu xgi ziarah kubur dia?? =.=

Ustaz Love said...

Salam...

Ustaz Love memang suka bela arnab.. tapi dah berhenti bela.. bila ada sekor tu mati atas tapak tangan Ustaz Love.. sekor lagi mati dlm keadaan mata terbukak.. rindukan pasangan dia yg mati beberapa hari sebelum tu..

caliph shuriken said...

krole..
mmg kiut, apa2 pun bob dh dijaga dgn baik spanjang bsama kami...

caliph shuriken said...

keen..
kubur bob x jauh mana.. kt dpan umah jaa.. bole tgk slalu...

caliph shuriken said...

wslm ustaz..
oic, pnah jgak bela arnab ek..
sy pun dh stop slepas bob xde, kbetulan wktu tu gi KL smbung degree.. skrg bela hamster pun sbb ank sdara yg nk bela sgt2...

aReTikZ said...

Waah.. Arnab itu comel sekali ^_^

caliph shuriken said...

aretikz, mmg arnab tu kiut ^^

shameel Iskandar said...

waktu kt kg dlu pun sy ada bela arnab. byk juga ia membiak. tp bla pi belajar kt usm, xde org nk jga. pas2 bagi kat sedara mara suruh bela.

caliph shuriken said...

oic.. bela arnab ni mmg best, tp kna jaga btul2 laa ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...