Wednesday, July 6, 2011

38 wordless wednesday: impian


assalamualaikum
konnichiwa minna san


sesekali nk jgak online kt tempat cmni..
msti best kn...



p/s: arigatou nuffnang sudi bg BE hotlink :)

source: pic a dreamy world
(http://www.google.com.my)

38 shuriken:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mendamaikan..dpt picnik kat sini best kan?

emieysandra said...

indahnyer pmandangan..buatlah rumah di tepi sawah caliph, ehehe ;)

Fathiah Hamim said...

ada ke tempat macam neh tenet? =.=

.::: Princess MOMOY :::. said...

hihi...kat sini banyak pantai
kat sana banyk sawah padi kan dear
tenang jer rasa

izzysabki said...

sape xmaw..dah mcm syurga indahnye:)

caliph shuriken said...

sis LM..
klau kita sama2 blogger lain dpt online & picnik kt sini lagi best, hikk...

caliph shuriken said...

emiey..
klau ada rezki lebih bole laa plan cmtu.. nk lagi best wt banglo kt tgh2 sawah ^^

caliph shuriken said...

fathiah..
klau nk msti bole atur punya, hukk...

caliph shuriken said...

dear..
yup, dulu mmg byk tapi skrg dh kurang sikit sbb diorg dh jual tanah2 utk bina perumahan baru, huh...

caliph shuriken said...

izzy..
klau slalu tgk pemandangan cmni hidup rsa tenang jaa ^^

diana said...

nak be hotlink jugak..:(

Wanie said...

kedah kan banyak tempat camni caliph..:)

WAHIDA ALIAS said...

wahhh..untungnye dpt BE

harrazdani said...

salam bro

kalau aku online kat situ mesti terfikir pasal keamanan dan kedamaian jer..hahah...kerana keamanan itu satu rahmat.

myhatiku said...

cantek sgt pemandangan nie..:)
tapi nak online kt situ ade line ke..he:D

shida'R said...

kalau online tempat mcm ni ade ke line hehee.. :)


terjah jom > showdown final result

caliph shuriken said...

kak diana..
mintak dgn nuffnang, hukk...

caliph shuriken said...

fir..
klau gi area sg pasir nmpak lebih kurang mcm pic tu kn ^^

caliph shuriken said...

wahida..
rezki jaa tu.. dh byk minggu tau sy xde BE, huh...

caliph shuriken said...

bro..
btul tu.. rahmat cmni xde kt semua negara.. kita btuah dapat semua ni ^^

caliph shuriken said...

myhatiku..
rasanya ada sbb diorg slalu promote liputan meluas, hikk...

caliph shuriken said...

shida..
ni laa wktu yg paling sesuai utk try wiggy awk tu ^^

sop said...

Tahniah bro caliph, kencang be yer

Mrs.Yie said...

lukisan langit yg memberi 1000 erti..

caliph shuriken said...

sop..
arigatou.. tu satu2nya BE yg sy ada ^^

caliph shuriken said...

kak mimi..
best ayat tu.. ada tersurat & tersirat ^^

Asyila Zainuddin said...

enath2 pic tu edited kot.. tu nmpak lawa pelik tu.. hehe.. :P

caliph shuriken said...

ntah laa.. pakcik google yg bg pic ni, hikk...

Affan Ruslan said...

dpt g tempat camni memang best dapat tenangkan jiwa hehe

Liyana Zahim said...

Waaaaaaaaaa.. It so greennnnnn!

NuSaNa NoSa 91 said...

mmg best.. tenang je tengok.. hijau~~ ^_^

tahniah atas BE tu.. keen plak dh mls nk letak iklan.. kt leaderboard je ada.. tu pon ngah pk nk buang ke x.. ^_^

caliph shuriken said...

bro..
klau x dpt gi tempat cmni.. singgah laa sini slalu tgk pic ni ok, hikk...

caliph shuriken said...

liyana..
klau suka nti pilih pic cmni utk cover novel2 terbaru awk ok ^^

caliph shuriken said...

keen..
bole ilang stres tgk pic cmni kn, hikk..

arigatou.. tu satu2nya BE yg sy ada.. x perlu awk buang iklan tu, biar jaa trus jalan mcm biasa ^^

Khairil said...

bro..jom pi blog aku..ada hijau macam tu juga...

ammboi.blogspot said...

memang best tu caliph..
dpt ketenangan nk cari idea.. hehe

caliph shuriken said...

kjap nk pi tgk, hikk...

caliph shuriken said...

ammboi..
tambah2 plak weekend ni yg cukup stres utk warga KL kn, huh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...