Wednesday, July 13, 2011

53 wordless wednesday: kucing robot


assalamualaikum
konnichiwa minna san


himawari x tau sy amik pic ni, hukk..



p/s: arigatou nuffnang sudi bg BE vios :)

banyak sgt rambutan kt umah..
so family wt jem rambutan, hikk..

sy sambung study dulu...
 

53 shuriken:

Wanie said...

eh eh sy penah main benda ni..hehe

sape himawari?huhu

caliph shuriken said...

klau cmtu msti tau apa yg best menan ni kn, hikk..

himawari ank sdara sy ^^

shida'R said...

hehee..dia bgerak sgt lmbat!

caliph shuriken said...

tapi bunyi mcm kucing real kn, hikk...

iPai said...

mesti dia gerak2 nanti .. huhuh

iPai said...

wah ... meow2 itu .. kadang2 ada budak2 takut dengan benda tu ..

thaniah dapat BE .. diri sendiri tak pernah dapat lagi ..

caliph shuriken said...

ada gerak2 jgak tapi yg menarik tu bunyi mcm kucing real, huh..

BE ni ikut rezki.. trus usaha nti diorg bg jgak ^^

lagenda said...

Caliph main jugak ke kucing robot nih?? Cilok anak sedara punya yaaa....

caliph shuriken said...

aritu dia bw drp umah dia.. mcm menarik jaa bunyi meoww~meoww, hukk...

ammboi said...

hahahaha..
dpt kat adli ni kan caliph..
mau xde kepala kucing tu...
huhu

Fathiah Hamim said...

nak satu robot neh. btw tak penah rasa jem rambutan, sekaya durian ada la. :D

caliph shuriken said...

amm..
nsib baik kucing ni x mudah kena cabut2, hukk...

caliph shuriken said...

fathiah..
klau nk try ar mintak dgn himawari, hikk..
jem rambutan ni rsa manis sgt.. kna mamam sikit jaa ^^

Misz-sakura said...

Wahhh, dapat BE lagi ? Bestnya huhu

maCy said...

caliph study ape?

caliph shuriken said...

sakura hime..
alhamdulillah ada rezki dgn BE lagi ^^

caliph shuriken said...

maCy..
sy study utk exam PTD hari sabtu ni ^^

-Incek Fik- said...

Macam pernah jumpa binatang ni.. tapi di mana ya?

Hmm...

*jem rambutan memang sedap kalau buat sapu kat roti gardenia hahaa..

Liyana Zahim said...

Kucing robot buleh jd member kucing betol2 x? Hehehehe~ =D

caliph shuriken said...

bro..
try tgk kt bilik stor.. mungkin ada simpan kt situ, hikk..

jem rambutan & roti gardenia.. kombinasi yg best kn ^^

caliph shuriken said...

liyana..
bole jaa sbb kucing ni mata kaler biru jgak mcm kucing awk, hukk...

.::: Princess MOMOY :::. said...

miaw ni boleh buat apa?
comel macam himawari dan bapa sedara himawari yang comel laaa...

caliph shuriken said...

kucing ni bole tlg awk masak2 kt dapur, haa3.. sori gurau jaa, tp siyes bole bunyi mcm kucing btul, huh...

alif haris said...

waah jem rambutan .. sedap tuh ^^

Khairil said...

jem buah rambutan bawa mai sini sikit buang satu botol...hahaha...selamat study...

Syuxer said...

kucing robot neh mahal tak??..hensem plak kucing robot..lagipun mesti dia tak gigit hehe

caliph shuriken said...

alif..
mmg sedap tapi x bole mamam byk sbb manis sgt, huh...

caliph shuriken said...

khairil..
mai sini ar amik sebotol.. sy pun x check brapa byk diorg wt jem tu, hukk..

arigatou bro wish utk exam ^^

caliph shuriken said...

syuxer..
ntah laa ank sdara punya menan ni.. confirm kucing ni x gigit tapi bunyi mmg bising, hikk...

Mia Liana said...

sweetnya kucing ni... kalau sofea nampak mesti dia nak....

caliph shuriken said...

siyes bunyi mcm kucing btul.. klau dpt kt ank kak mia msti main smpai abis bateri, hikk...

Asyila Zainuddin said...

tak pernah main pun kucing ni.. hehe.. :P

caliph shuriken said...

jgn awk gi cari kt kdai nti ek, hikk...

Acik said...

jam rambutan yg manissssss! :)
study apa tu?

Mrs.Yie said...

alahai..cutenye.... :)

alif haris said...

hahah .. tambah garam r bg kurag manis .. haha

caliph shuriken said...

acik..
study utk exam PTD.. dh settle ptg tadi ^^

caliph shuriken said...

kak mimi..
mmg kiut tapi makan bateri kuat, hukk...

caliph shuriken said...

alif..
bole ka wt cmtu?! hikk...

diana said...

be lagi????
tahiah...
jeles nya..:(

caliph shuriken said...

arigatou kak diana.. ada laa sikit rezki BE ni ^^

NARDtheNERD said...

comelllnye..
himawari punya ke?

:)

caliph shuriken said...

yup, menan dia punya.. sy amik pic ni wktu dia kuar jalan2, hikk...

perondajaketbiru74 said...

comey jer kucin ni hehe....tahniah dpt BE hehe

caliph shuriken said...

menan ank sdara ni.. arigatou bro ^^

Elih Japahar said...

Tahniah dpt BE...sy lum dpt lagi huhu!

caliph shuriken said...

arigatou bro.. nti2 dpt laa tu ^^

Siti Arfah said...

comey ! :). Nak rmbutan sikit. ^^

caliph shuriken said...

rambutan tu dh abis.. last week byk laa, hukk...

Siti Arfah said...

Owh ea. em xpe, xde rezky. hehe

caliph shuriken said...

sy pun x smpat mkn byk.. ank sdara yg pulun semua tu, hikk...

nunama said...

himawari? bukan itu adik shinchan ke? hahahaha.

caliph shuriken said...

yup, kt blog ni klau ada citer shin chan & himawari tu bmakna citer ada kaitan 2 ank sdara sy ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...