Saturday, July 2, 2011

47 tanya sama pokok


assalamualaikum
konnichiwa minna san



weekend ni kita layan en3 merapu
tapi zureen mmg expert.. siap wt flash lagi..
berbaloi korang singgah kedai sushi dia..


xpe kt sini sy merapu kjap dgn seth tan & nora elena
stres tgk monyet tu x menjadi goncang pokok, huh..



wktu kecik2 dulu dh biasa dengar lagu cmni
tapi lagu versi baru ni mmg best giler..

giler pun x best cmni..

dijamin vc kt bawah x merapu
jom layan.. hepi weekend semua...





p/s: kali kedua sy wt en3 style komik..
ni komik yg pertama :)

47 shuriken:

zureen said...

first!

zureen said...

hahha! ngadee... xde laa expert sangat encik caliph! ;p

caliph shuriken said...

nice.. timing baik :)
confirm pasni en3 flash awk lg giler2 kn, hikk...

atie aizam said...

skrg ni hari2 dok layan anak dara akak nyanyi lagu tanya sama pokok.. daripada x hengat sampai expert arr hehe

caliph shuriken said...

ank kak atie pun layan lagu ni, hikk.. simple jaa lagu ni tapi best ^^

Wanie said...

layan jgk lagu pokok ni..
sjak ble pndai lukis2 ni?hehe

caliph shuriken said...

mmg reti lukis2 ni.. tapi klau guna paint mmg tkedek2 laa, hukk...

Misz-sakura said...

Tanya sama pokok, apa sebab goyang, nanti jawab pokok, angin yang goyang..Hee, selalu nyanyi lagu nih dgn anak sdara, bia pon sore sumbang, dia suka ahaa, wah caliph dah pandai lukis komik neh, bestlah ! ^^

shida'R said...

wahh..dah mula dgn komik..satu pningktan yg baik liph..keep it up!

zureen mmg pndai flash =)

caliph shuriken said...

sakura hime..
awk & ank sdara pun layan lagu ni ek.. komik ni wt versi online, klau nk guna paint msti lukisan jadi comot, hikk...

caliph shuriken said...

shida..
ni en3 versi komik yg kedua.. dh lama x wt en3 cmni, huh..

yup, zureen mmg expert ^^

diana said...

kenapa tak terus buat entry ala2 komik ni.??
tengok blog yang buat komik mesti
ramai yang datang..

tiefazatie said...

cantiknya caliph...pandai awk buat nie..

CikFF said...

auww!! ff sukaaaaa ini lagu...

:)

caliph shuriken said...

kak diana..
sy ikut mood & tgk masa lapang jgak.. klau rsa sesuai dgn en3 baru wt ala2 komik ni ^^

caliph shuriken said...

ifa..
arigatou.. klau versi komik online sy reti laa, klau nk wt versi paint msti lukis jadi comot2, hukk...

caliph shuriken said...

ff..
nice.. skrg ramai org suka lagu ni ^^

NuSaNa NoSa 91 said...

keen pernah dgr gak lagu ni, tp xberapa nk minat.. hihi~

yup2~ hebat la zureen tu. kagum gak entry flash dia tu.. yg teka teki tu~ ^_^

caliph shuriken said...

owh.. yg best lagu ni hazama af9 yg nyanyi ^^

sjak zureen expert flash, smkin best en3 dia, hikk...

Siti Arfah said...

Mmg bez lgu neh. :)

caliph shuriken said...

simple & best kn ^^

Cik Aqilah Wardah said...

"terlalu mahu dan mahu.. terlupa apa yg perlu.. terlalu banyak alasannya.."

lirik yg ni,mndalam maksud dia... realiti seorang manusia...

NARDtheNERD said...

a'ah lagu pokok hazama tu sedap..
:))

Fuhrer said...

dah dah banyk lagu kanak dulu dh di di beri nafas baru..and trus best..


p/s: Seyes laa... terlepak lama lg kat blog ni.. dgr lagu.. tambah2 lgu full house tu...adoyai...

stuck said...

best kan lagu nih...suke suke!! =)

caliph shuriken said...

wardah..
bila terlalu fokus kt chorus.. sampai sy x prasan kt lirik2 yg lain.. arigatou, trasa nk cari tsurat & tsirat lagu ni ^^

caliph shuriken said...

nard..
layan jgak lagu ni ek ^^

caliph shuriken said...

fuhrer..
di beri nafas baru.. ada yg best, ada yg x best.. tapi lagu ni salah satu yg best ^^

lagu full house tu ramai suka dgr, hikk...

caliph shuriken said...

stuck..
skrg ramai org suka lagu ni ^^

Fathiah Hamim said...

macam2 version kan lagu nehh.

caliph shuriken said...

tapi versi ni paling best ^^

emieysandra said...

suke lagu tuuu~

caliph shuriken said...

arigatou sudi singgah ^^

zureen said...

hehehe.. lukis katun tu pakai apa? semart je..

caliph shuriken said...

owh.. nti sy share dlm next en3.. tunggu, hikk...

tiefazatie said...

owh nie wat gne on9 ke?bukan paint ek?

KiD said...

monyet yang goncang.. hehehe
Laman Web Disekat SKMM Boleh Diakses Semula!

caliph shuriken said...

ifa..
yup, guna on9.. sy reti lukis cara biasa tapi klau guna paint mmg kekok, huh...

caliph shuriken said...

bro..
mmg notie monyet tu kn, hikk...

perondajaketbiru74 said...

gua pun nak blaja buat ni bro...

maCy said...

sedap gk lagu ni. hik2

lizz said...

cutu jer cartoon tu kalau animate pokok tu goyang2 mesti klakar kan

caliph shuriken said...

bro..
nti sy share dlm next en3 ok ^^

caliph shuriken said...

maCy..
yup, simple & selesa jaa dgr kn ^^

caliph shuriken said...

lizz..
klau ada byk masa & mahir app lain mmg animate pokok tu, hikk...

alif haris said...

hehehe layan r bro lagu nih ^^

caliph shuriken said...

lagu ni mmg best ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...