Wednesday, June 29, 2011

42 wordless wednesday: miniature


assalamualaikum
konnichiwa minna san


apa yg korang nampak kt pic tu?



p/s: lama dulu check result error.. not zero... 
skrg dh status PR2 ;)

source: pic miniature
(http://www.google.com.my)
 

42 shuriken:

Wanie said...

nampak unta ngan pokok nyiok..:)

caliph shuriken said...

gud.. anda memenangi tiket 3 hari 2 mlm kt padang pasir tajaan sendiri, hikk...

vampire's lovex said...

itu jarum ke???


tp memang nampak unta dengan pokok kurma gittuuu hehe

shida'R said...

shida pun nmapk mcm wanie nmpak hehe...

tahniah liph shida pon dpt PR2 hehe..sblum nih duk telor ayam jer hahaa :P

caliph shuriken said...

vam..
yup, mmg jarum.. kreatif kn diorg ni ^^

caliph shuriken said...

shida..
btul laa tu.. klau nmpak yg lain2 bgtau jgak ok, hikk..

congratz jgak shida dpt PR2 ^^

emieysandra said...

cantikkkkk..slain nmpak unta & pkok nyior dlm lubang jarum tu..akn nmpak len lg k caliph?

caliph shuriken said...

stakat ni rasa nmpak yg paling jelas 2 tu jaa ^^

Mrs.Yie said...

nampak beberapa ekor unta sedang menuju ke beberapa batang pokok kurma.. :)

caliph shuriken said...

kreatif kn diorg.. x mudah nk hasilkan artwork cmni ^^

Adam Idris said...

Nampak unta nak pegi pokok kurma
betul tak?

diana said...

dalam lubang jarum je..
cemana dia boleh buat ye??
hebat..

Bulan said...

unta

lagenda said...

segerombolan untuk menuju ke pokok kurma daaaaa!!

NuSaNa NoSa 91 said...

melihat unta2 dan pokok2 di sebalik jarum.. =.=

caliph shuriken said...

adam..
yup, tu yg ada kt dlm pic ^^

caliph shuriken said...

kak diana..
ntah laa, rsa dia zoom in kt lubang jarum tu & blend scara kreatif dgn pic unta.. juz agak2 jaa, huh...

caliph shuriken said...

mulaan..
suka ka.. amik bela sekor, hukk...

caliph shuriken said...

mak lagenda..
btul jgak ek tu pokok kurma, huh...

caliph shuriken said...

keen..
kreatif kn diorg ni ^^

Liyana Zahim said...

7 eko unta ngan 3 pokok klapak.. Haaaa~

caliph shuriken said...

tapi nmpak lebih logik klau tu pokok kurma, hikk...

Fathiah Hamim said...

oooo gini rupanya nak komenn. hehe
saya nampak unta!

myhatiku said...

melihat unta2 dan pokok2 kurma hanya dgn melalui jarum..:)nice sgt!
WW#4|anak fruit n cousin

caliph shuriken said...

fathiah..
yup, juz klik 'glob ajaib' tu ^^

caliph shuriken said...

my..
teroka dunia kreatif semaksimum mungkin ^^

zureen said...

wahhh! best2!!!

caliph shuriken said...

simple tapi kreatif kn ^^

mr.curly said...

wahhh..cantik gambonye bro..wa nmpak pe yg org lain nmpak..tp org lain nmpak ke pe yg wa nmpak??..aduhhh konpiussss..

alif haris said...

unta ngn pokok kurma ?? hehe

caliph shuriken said...

bro..
x kisah laa bro asal nmpak something, hukk...

caliph shuriken said...

alif..
yup, tu yg ada dlm pic ^^

Fuhrer said...

yang chip nampak adalah hasil seni yang sungguh menakjubkan..mmg org yang buat ni terbaik..tahukah anda hasil seni beliau telah dijual dengan harga Usd1.2juta.. ia telah dicatatkan dalam Guinness Book Of Record sebagai hasil seni yg terkecil didunia dan mempunyai nilai yang tinggi..

p/s: terlepak lame plak kat blog ni..sbb dgr lagu..lagu suma best2..hehehe..singgah blog chip yek ;)

caliph shuriken said...

arigatou chip utk info artwork ni..

owh.. suka layan lagu kt sini ka?
ok chip.. satgi sy singgah ^^

Asyila Zainuddin said...

nampak 7 ekor unta dgn 3 pokok.. tatau pokok ape.. kurma kot.. :)

Ain Zulaikha said...

saya nampak ada jarum hehhe

caliph shuriken said...

asyila..
pokok kurma.. tgk ni tingat plak dh dekat msuk ramadhan ^^

caliph shuriken said...

ain..
mmg jarum pun, hikk...

nunama said...

nampak segerombolan unta berjalan di pdg pasir. hoho.

p/s: first time dtg...cari tempat komen katne.. atas bawah atas bawah baru jumpa. rupanye yg bumi itu. haha

caliph shuriken said...

gud.. kreatif kn artis yg wt artwork ni ^^

sori ada error kt tmpat comment asal, so tpaksa wt alternatif lain.. kali pertama dtg & awk alert dgn bumi tu.. congratz, hikk...

mustafa ambran said...

hehe tu kepala jarum ker bro? pagerank ni bole turun naik ikut suka hati jer bro...

caliph shuriken said...

yup, kepala jarum..
btul bro pagerank ni mcm rollercoaster, susah nk ramal turun naik, huh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...