Wednesday, June 1, 2011

30 persidangan blogger sedunia


assalamualaikum
konnichiwa minna san

last month ada baca harian metro mengenai satu event 
yg akan diadakan x lama lagi di bwh tajuk 
persidangan blogger sedunia 15 jun di PWTC

sy quote intro yg tertulis kt dlm tu..

"satu persidangan blogger sedunia akan diadakan di sini bulan depan
& mantan Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad 
yg juga seorang penulis blog dijemput menyampaikan ucaptama."

World Bloggers & Social Media Summit 2011


Tun Dr Mahathir Mohamad

persidangan kali ni bakal menghimpunkan penulis blog 
& pengguna laman sosial dari seluruh dunia utk membincangkan perihal internet & blog..

ia jgak akan jadi platform kpd penulis blog 
utk membincangkan perkara yg perlu diambil perhatian sebelum menulis blog utk mengelak berlaku kontroversi..

yg menarik tu salah sorang dlm list speaker utk event ni..

korang msti kenal kn..


en3 ni mcm skema plak..
xpe laa asal bole kongsi something dgn korang..

sharing is caring, rite?
yoshhh...


p/s: tiba2 rsa excited plak pasal event ni..
mentang2 laa skrg ni dh berstatus seorang blogger ;)

source: pic event (http://www.google.com.my)

30 shuriken:

a n a s t a s y e a said...

yup! Sharing Is Caring..
Saya pun ada terbaca.. menarik sgt nak tahu pasal event nie nanti :)

caliph shuriken said...

arigatou sudi singgah.. pasti menarik ucaptama mantan PM & red mummy sebagai salah sorang speaker ^^

atie aizam said...

huhu.. segan pulok nak berkumpul dgn otai2 kan kan.. :D

caliph shuriken said...

sy pun rsa cmtu jgak kak atie, hukk...

mr.curly said...

fuhh..bess ni bro..leh la amik gambo dgn tun mahathir skali..hikhik

caliph shuriken said...

wktu event ni msti ramai blogger turun kL kn bro ^^

Mrs.Yie said...

wah..menarik event ni..bestnye kalau dapat pergi..huhu..tapi x dapat..rasanya kita masih x layak kot..huhu

caliph shuriken said...

mmg menarik tapi sy pun x dpt gi sbb bz dgn keje kt utara ni, hikk...

lagenda said...

Sgt menarik event ni caliph tp..hukhukhuk..mak x layak!

Mak tgk dr jauh ajelah yek..

Wanie said...

sedunia 2..
caliph nak pg ke?hehe

caliph shuriken said...

mak..
sy lagi laa x layak.. event ni salah sorang speaker tu red mummy.. xpe kita sama2 tgk dr jauh, hukk...

caliph shuriken said...

fir..
yup, event besar ni.. tapi sy x dpt gi sbb ada keje penting pd tarikh yg sama, huh...

shida'R said...

uihh redmummy tu hehe..mst follow :)
thanks liph nice info!

Iznie said...

wahhh...big event nieh...mesti ramai giler blogger nnti...dari pelbagai golongan lak tu....vvip, vip, ip, p.... :)


p/s : salam ziarah....baru nak berjinak2 kat sni....heehe

follow kamu bro~!

.::: Princess MOMOY :::. said...

wah... tun pun sudi luangkan masa

saljihitam said...

mak aih terasa kerdil kejapp. hehehe

tapi this one bagus. sangat setuju kalau buat. at least takdelah blog yang bukan bukan keluar. huhu

caliph shuriken said...

shida..
no problemo ^^

caliph shuriken said...

iznie..
welcome here, arigatou sudi singgah sini.. hepi blogging ^^

caliph shuriken said...

dear..
tun kn bstatus blogger, hikk...

caliph shuriken said...

salji..
sama ar, rsa kecik sgt ni..
stuju jgak mmg patut event cmni diadakan ^^

Mia Liana said...

event sangat menarik ni.... tapi tak semua boleh join.. ada commitment..

caliph shuriken said...

btul tu.. selain ada commitment, blogger2 yg dok luar kL susah sikit nk join event ni...

perondajaketbiru74 said...

best jgk bole join event macam ni and jumpa ramai blogger bole share idea

Ain Zulaikha said...

mesti ramai pergi ni, hehhee saya tak leh nak pergi

caliph shuriken said...

bro..
event cmni mmg best, blogger2 yg stay area kL patut gi event ni ^^

caliph shuriken said...

ain..
sy pun x gi sbb ada keje, huh...

cikida said...

wahh..msti sonokk..ade tun dr m lagii..=)

caliph shuriken said...

klau dok area kL sonok laa bole gi event ni ^^

Burp said...

bangga sekejap jadi one of the blogger.. kikiki :p

caliph shuriken said...

nice bro.. hepi weekend ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...