Monday, June 6, 2011

50 kl gangster


assalamualaikum
konnichiwa minna san


last week sempat tgk the making of kl gangster
lasak jgak fight scene diorg ni..



bila tgk scene cmtu teringat plak movie young and dangerous
klau x silap dulu movie ni kena ban kt hong kong..
kerajaan diorg x brapa suka public tgk movie gangster cmni..


p/s: tomodachi.. kami perlu 60 hari bw hg kuar dari situ..
hg sabar utk sementara wktu ok...

source: semua pic
(http://www.google.com.my)

50 shuriken:

Bulan said...

arap2 kl gangster best la leh cover karak tue =p

caliph shuriken said...

hrp2 cmtu laa.. lagi pun sy dh biasa tgk movie cmni tambah2 crows zero ^^

emieysandra said...

nk sgt tgk citer ni..huhu~

saljihitam said...

shamsol buat cerita ni kan ?

dia kalau buat cerita boleh tahan berbaloi tapi melayu ni ending dia selalu slack. kuciwa..

heheheh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

citer karak tak best ke caliph?

a n a s t a s y e a said...

Tgk Promo.. sgt ganass! mesti lagi best dari Gerak Khas the movie atau Gengster lakonan Rosham Nor

delarocha said...

young n dangerous memang legend.. brapa byk episod dah diaorg leh buat dan still dapat sambutan.

filem melayu bayk buat citer perihal gangster tapi stil takde follower.

agaknya KL gangster bleh beat young n dangerous tak?

caliph shuriken said...

emiey..
jom tgk skali, hikk...

caliph shuriken said...

salji..
klau fokus ending btul2, part II nti confirm ramai yg tunggu nk tgk ^^

caliph shuriken said...

sis LM..
citer karak tu sy x smpat folo laa, huh...

caliph shuriken said...

anastasyea..
rsa movie ni lagi dasat compare dgn 2 tuu ^^

caliph shuriken said...

delarocha..
young & dangerous mmg best.. rsa susah kl gangster nk beat movie tu...

Mohamadazhan hjDesa said...

macam gempak juga cita ni...tunggu download ja.haha

caliph shuriken said...

nk kualiti best dload lmbat sikit bro, hukk...

shida'R said...

liph..cite karak kpe xbesh ke? shida xtgk lg huhuu..

caliph shuriken said...

sama ar sy pun blom tgk lagi, hikk...

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

boleh la nonton nanti...

perondajaketbiru74 said...

young and dangerous mmg terbaik biler ler drg nak sambung balik citer tu ....

caliph shuriken said...

lizz..
nonton smbil mamam popcorn, hikk...

caliph shuriken said...

bro..
klau x silap movie tu dh kuar 4,5 siri.. nk smbung balik jenuh kena cari pelakon2 lama tu, huh...

mr.curly said...

tul tu bro..wa pun penah tgk citer hongkong tu, lbh kurang le ganasnye..tp kite nye agak soft skit le..hehe

caliph shuriken said...

klau nk lagi ganas bro tgk movie yakuza ^^

Mrs.Yie said...

best jugak tengok cite aksi2 ni..memang peberet le..tunggu cd keluar dulu la..nak tengok tenet x best..

saljihitam said...

bulih buat duit. tak gitu ? hehehe

caliph shuriken said...

kak mimi..
sy pun nk tggu cd jgak ^^

caliph shuriken said...

salji..
wt duit cmner tu? huh...

NARDtheNERD said...

hensem ah bront dalam citer ni...
:P

.::: Princess MOMOY :::. said...

hihi...teringin nak tgk young and dangerous =)

Ayie said...

harap harap ending dia bukan macam kl drift.. ''aku cintakan kau zack''.. hahahaha

caliph shuriken said...

nard..
kenan kt bront ka? hukk...

caliph shuriken said...

dear..
klau tingin gi ar download movie tu ^^

caliph shuriken said...

ayie..
ending kali ni msti byk dushdush ribu2 lemon, hukk...

alinac lover said...

x pernah tgk lg

nuriz said...

nak tengokkk!!!

caliph shuriken said...

ain..
bila free2 nti tgk laa ^^

caliph shuriken said...

nuriz..
esok kuar, bole tgk nti, hikk...

G3-lina said...

tgk making dye macam best je.. gaya aron tu cakap "cuti suda habis bro' tu best! haha~ **gatai! hari ni dah keluar dah movie ni~

caliph shuriken said...

yup, arini kuar movie ni..
nsib baik dia x ckp "cuti skolah dh nk abis bro.. jom gi kenduri kawen cpat", hukk...

diana said...

ye ke kat hong kong tak boleh tayang filem gengster2??
banyak sangt kot gengster kat sana..
drama2 polis depa pun mesti ada gengster

iszieylyanziy said...

cam best jek,,,tp mls la nk tgk kt panggung,huhu

caliph shuriken said...

kak diana..
dulu pnah jadi kes kt sana...

caliph shuriken said...

isz..
rsa mcm best jgak.. sy pun mlas gi wayang2 ni, hukk...

soffea said...

macam best je.. kene p tengok ni :)

Ain Zulaikha said...

ain nak tgk sebab ada aaron ajissss hehehehhe

cite tu sama ke dengan cite bawah tu? ain pun tak pernah tgk cite bawah tu

caliph shuriken said...

soffea..
klau suka movie gaduh2, sesuai ar gi tgk ^^

caliph shuriken said...

ain..
oic dh letak target ka.. kbetulan nama aaron tgh letup2 sbb citer nora elena, hikk..

yup, kedua2 movie sama sbb citer pasal dunia gangster...

Iznie said...

wallaweh....citer gangster...dah lama tak tgk citer macam ni... :P

caliph shuriken said...

x sangka minat jgak citer cmni ^^

NuSaNa NoSa 91 said...

org kata cite ni best.. ye ke?? =.=

caliph shuriken said...

klau minat gaduh2 bole kira citer best laa, hikk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...