Thursday, March 8, 2012

28 sepintas lalu


assalamualaikum
konnichiwa minna san


body simple tapi lawa giler.. klau dapat mesti nk usung merata2..
bila mekap mesti lagi lawa.. juz imagin formasi 4-4-2 cutting 34-24-34


>


<


>


<


>


opps, korang jgn salah faham.. ni x en3 notie..
sy masih waras ketika publish en3 ni..
xde kaitan dgn mana2 awek yg sy berkenan.. ayat kt atas kiasan utk 
design kereta 308 Turbo, hikk..




p/s: perempuan itu lebih menarik jika menjaga auratnya..

*actually, sy plan publish en3 ni wktu besday sakura hime tapi terpaksa delay 
sbb bz keje, huh...

28 shuriken:

Melati Qistyna's Mummy said...

Dah angkat ke... Syiokk ohh

caliph shuriken said...

angkat?! owh, blom ;p

Puteri Kasih said...

dah baca lom?

caliph shuriken said...

dulu pnah baca skali lalu ^^

tiefazatie said...

pergh..ingat psl n3 apa td..hihi..nice kan buku nie..

Puteri Kasih said...

saya belum dapat baca lagi :(

caliph shuriken said...

ifa..
yup, tapi klau x silap 3 buku ni dh digabungkan mjadi 1 ^^

caliph shuriken said...

puteri..
ingat semua buku awk dh baca, hikk...

tiefazatie said...

aah..ada jumpa haritue..hee

Azhafizah[フィザ] said...

Rasa macam kat astro ada cerita tajuk dia macam ni.RCW berlakon..kalau dah bace,share lah kalau sudi ^__^

caliph shuriken said...

ifa..
owh, bgus laa cmtu ^^

caliph shuriken said...

fiza..
yup, kt astro oasis ada citer tajuk ni.. actually, sy pnah baca skali lalu jaa wktu singgah kinokuniya 2~3 tahun lepas, huh...

Wanie said...

tgh kumpul duit nak beli keta ni ke..huhu..novel ke ni?mcm familiar je..

caliph shuriken said...

beli keta tu bole skip dulu, hikk.. yup, lebih kurang cmtu laa.. dh lama diorg jual buku ni ^^

pelangi sepi said...

belum bacalagi

TYNTHA LANA said...

Buku ni lebih pda cerita ke motivation caliph?

Aida Omar said...

huh! ingat caliph nak tunjukkan ape la tadi..hehe..

belum lagi baca buku nie.. tapi macam pernah ada cerita ke drama tajuk nie kan.. tak silap lah.

caliph shuriken said...

pelangi..
sila laa cari buku ni ^^

caliph shuriken said...

lana..
lebih kpd pengalaman penulis cmner nk hidup berumahtangga cara harmoni ^^

caliph shuriken said...

aida..
tiba2 kuar idea utk letak pic buku ni.. yup, ada citer tajuk cmni kt astro oasis ^^

Puteri Kasih said...

aip...ingat saya ni library ke :P

caliph shuriken said...

awk library bergerak, hukk...

Fizah Ibrahim said...

Err, caliph, sakura hime tu saya ke? ehee, tenkiu very much ^^

caliph shuriken said...

yup, awk laa.. no problemo ^^

khairul said...

x baca lagi

caliph shuriken said...

klau ada masa sila laa cari buku tu bro ^^

shida'R said...

mcm best jer..nk pnjam liph ^_^

caliph shuriken said...

shida, sy x pnah beli buku ni laa, hukk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...