Saturday, October 26, 2013

22 top 5: mp3 fav (part 2)


assalamualaikum
konnichiwa minna san


5 lagu yg sy suka ulang dengar ketika waktu keje:

#5
best friend - jason chen

#4
feel this moment - pitbull ft. christina aguilera

#3
hanya aku - hyper act

#2
takkan terpisah - black

#1
tetap menantimu - nomad
*sedap jaa dengar lagu ni :)


p/s: based on part 1 dulu..
lana cakap x cukup 5 lagu, dia nk 20 lagu..
shida & kak diana plak x pnah dengar semua lagu2 tu..
nur cakap semua tu lagu omputeh, huh...

22 shuriken:

Wirda Amir said...

Salam caliph...
Buat keja smbil dgr lagu tu...mulut ikut menyanyi tak...?kalau akak....akak ikut nyanyi sekali....

Azie Namico said...

Wahhh...dah pandai dengar lagu melayu dah
azie suka feel the moment...bestt2 !!!
yg lain pun pernah dengar.....skrg pun aktif lagu2 nie kat corong2 radio...weeeee

.::: Princess MOMOY :::. said...

lagu minggu ni saya suka
'jujurlah sayang, aku tak mengapa'

Azhafizah Md Nor said...

Suka lagu jason chen tu..best!

Cik Nur™ said...

kat sini lak ada dua lagu omputih..hehehe

lagu korea xpernah dgr ke??
hehehe

the malay male said...

lagu band nomad tu mmg best

IntaNBerliaN said...

lagu black tu best kan... :)

caliph shuriken said...

wslm, kak wirda.. kdg2 ikut nyanyi jgak, hikk...

caliph shuriken said...

fiza..
byk lagu jason chen yg best2 kn ^^

caliph shuriken said...

nur..
ada dgr tapi sy simpan utk next part ^^

caliph shuriken said...

delarocha..
yup, skrg ni tgh top ^^

caliph shuriken said...

kak ina..
yup, antara lagu yg best skrg ni ^^

*arigatou sudi singgah sini.. dh lama x nampak kak ina, huh...

Wirda Amir said...

Salam caliph...

Singgah sini kejap.....moga urusan caliph dipermudahkan ye.....

IntaNBerliaN said...

dah lama xnampak sbb kak ina makin malas nak bw.. adehhh...

time ada masa blh la duk ngadap kmputer lama2 sikit.. hihii

caliph shuriken said...

kak ina..
owh, patut laa.. sy sjak bz dgn keje ni dh xde masa nk bw mcm dulu jgak, huh...

caliph shuriken said...

azie..
sy semua lagu dgr tau, hikk...

caliph shuriken said...

wslm, kak wirda.. arigatou sudi singgah sini.. smoga urusan kak wirda jgak dipermudahkan.. aamiin ^^

Wirda Amir said...

Happy weekend caliph...akak dh upload pic anak buah caliph di page tu...terimaksih ye caliph...

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Saya skrg ni duk ulang playlist yg sama kat youtube..boring sudah..hehe

Urmm..awk akan buat sampai ckup 20 lagu ke?hehe.

Slmt sya sebut 20,hehe. Tak pun, saya sambung list strsnya, :D

caliph shuriken said...

hepi weekend, kak wirda.. oic, no problemo.. nanti sy singgah tgk situ ^^

caliph shuriken said...

wslm, lana.. x pasti lagi tapi rasa ada next part pasni, hikk..

klau awk nk sambung.. sambung laa ^^

caliph shuriken said...

momoy..
x best lagu awk, hukk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...