Friday, November 8, 2013

18 special untuk awak


assalamualaikum
konnichiwa minna san


memandangkan awk berkenan sgt nk baca buku ni
sy request kenalan kt MPH suruh simpan satu..

finally, sy dh beli buku ni utk awk
nanti awk datang amik kt sy ok, hikk...


p/s: s y s u k a a w k s u n g g u h :)

18 shuriken:

Azie Namico said...

Salam caliph
untung awk tu.....hehehe

caliph shuriken said...

wslm, azie.. laju jaa terjah sini ^^

owh, awk tu ^___^

Cik Nur™ said...

Ehem..ehem..!
ingatkan untuk Nur tadi...kekeke..

amboii shuriken...!suka sungguh yea..hehehe. Nur memang dah terbau dah nasi minyak ni,,,hahahah

caliph shuriken said...

hikk.. laju jgak singgah sini ek..

klau ada rezki merasa laa awk nasi minyak tu.. insyaAllah ^^

Wirda Amir said...

Alala...sweet je uncle caliph ni..sama mcm anak buah dia juga...ramai plak peminat anak buah caliph di page tu..ada 166 view buat masa ni....like n komenpun ada di situ..harini akak tk tgk fbpun lagi...esokpun ada urusan juga...

baby tu dah jadi buah cinta akak dan si papa tau caliph...hahaha....

Kirim salam pada 'awak' tu....

caliph shuriken said...

hikk.. td sy ada singgah page tu tapi x tgk plak dh byk tu total view ^^

skrg bb tu dh pandai merap org dok dekat dia, huh..

smoga dipermudahkan sgala urusan kak wirda.. owh, itu.. insyaAllah ^^

Wirda Amir said...

Terimaksih sudi singgah page tu ye caliph...total view tu hanya admin yg blh nampak caliph....cuma papa dan mamanya je yg blh tgk....hehe..

Akak suka kalau baby buat perangai mcmanapun...tetap comel...

Terimaksih caliph....doa dr akak utk calip juga...nak tido dah ni...selamat malam.....

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahhh...romantik sungguh bapa sedara himawari yg comey nih

Tinta Lana said...

Assalamualaikum awk ^_^

psst2, kalau request kt kenalan tu, awk dpt diskaun tak?hihihi

Bestnya 'awak' dpt buku dari awak. Eh,faham kan ayat ni,hehe.

Keluar bintang kat mata saya bila tgk buku2 ni, >_<

IntaNBerliaN said...

romantik betoi ni.. siap tlg belikan... :-)

caliph shuriken said...

kak wirda..
no problemo ^^
oic, patut laa sy tgk x nampak apa2 total view pun, hikk.. arigatou, kak.. nunite jgak ^^

caliph shuriken said...

wslm, lana ^^
dh 2 kali sy request.. 2 kali jgak dpt special diskaun, hikk..

ye, msti laa sy faham ayat awk ^^

wahh, cerah laa mata awk klau cmni, hikk...

caliph shuriken said...

kak ina..
bukan slalu kn kn, hikk...

caliph shuriken said...

momoy..
awk direct panggil sy cmtu, huh...

Azhafizah Md Nor said...

ehem..untuk yang teristimewa lah ni kan.

.::: Princess MOMOY :::. said...

hahaha...yelah kan ke tu nama samaran awak =)

caliph shuriken said...

lebih kurang cmtu laa, fiza ^^

caliph shuriken said...

awk jaa yg suka panggil sy cmtu, momoy ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...