Saturday, March 26, 2011

26 yondaime & rokudaime


assalamualaikum
konnichiwa minna san

yondaime & rokudaime


msti korang dh biasa dgr ibu mithali kn..
klau cmni bole msuk kategori bapa mithali x?

skali tgk pic kt atas peminat anime msti tau 2 watak tu kn..
klau x tau.. sy citer secara ringkas ok..

actually, si bapa tu minato namikaze
merupakan hokage ke 4 (ex ketua kampung konoha)
dikenali juga konoha's yellow flash 
*konoha no kiiroi senko*

si baby kiut tu paling femes.. naruto
confirm skrg korang dh tau siapa 2 watak tu kn..

tgk kt tangan baby tu.. 
klau x silap dia tido smbil pegang wallet katak ijau..
dia panggey tu gama chan..


dattebayo


p/s: arigatou nuffnang sudi tempek new BE lagi
kali ni dpt keta polo yg stylo ;)


source: pic naruto (http://www.google.com.my)

26 shuriken:

Misz-sakura said...

Hihi, caliph dah tengok ke naruto latest punya? Lama dah tinggal cite tu, rindu plak rasa nak tengok huhu

caliph shuriken said...

baru jaa tgk klmarin dulu.. tu pun selepas 2~3 bulan x tgk apa2 anime pun, hikk...

Misz-sakura said...

OOO, okei la at least tgk gak. Sy skg taktau dah mana pangkal sudah cite tu hihi

saljihitam said...

wah minat betul brader caliph dgn anime eh. tak pernah tau pun pasal bapak naruto. sadis tak. hoho

caliph shuriken said...

sakura hime..
sy tgk ikut smpat jaa ^^

caliph shuriken said...

salji..
dasat plot anime ni.. byk misteri blom didedahkan, hukk...

Intan said...

Alahai, Intan dah lama dah tinggalkan anime yg cam gini...hee hee :D

caliph shuriken said...

owh.. dulu mmg layan anime ar, hikk...

mizzapple said...

dh lama xtgk cite naruto ni.
xdk masa.
weee

alexa yussida said...

alahai kiutnyeee..saya tak pernah layan naruto tp layan manga jepun yg kisah comel2 bukan gado2..hihi :D

caliph shuriken said...

cik apple..
sy pun smpat tgk minggu lepas.. dh byk bulan x tgk naruto ^^

caliph shuriken said...

yuss..
kiut kn naruto wktu bb.. owh sy ikut smpat jaa layan semua anime & manga, hikk...

Arneza said...

layan naruto sebab anak suka tgk citer ni...

caliph shuriken said...

oic.. gud cmtu biar dia blajar sikap positif naruto.. gambatte ^^

NARDtheNERD said...

i tak pernah layan naruto...
huhu.
:))

.::: Princess MOMOY :::. said...

naruto momoy kurang suka
entah mengapa
Dia kata saya cantik TAPI saya..."
Pembunuh anak kucing wanita mohon maaf kepada rakyat Malaysia"

caliph shuriken said...

datin seri nard mmg x layan anime kn, hukk...

caliph shuriken said...

dear..
dlm byk2 dear suka shin chan saja kn ;p

diana said...

akak tak pernah tengok animasi naruto ni..
tapi tau la dah lama ada kan cerita ni..
entah sekarang musim keberapa dah..

caliph shuriken said...

mmg dh lama pun.. sy layan jaa tapi x pasti musim ke brapa, hukk...

Melati Qistyna's Mummy said...

huhuhu, anak akak ngan hb suke layan cite nih, anak akak siap cite nama sorg2....

anak akak ni pempuan umo 7taun...huhuhuh

caliph shuriken said...

waa.. dasat nii.. nti hantar dia sambung blajar kt kampung konoha ok, hikkk...

Bulan said...

bagus gak ade cite sal bapak mithali.huhuh

caliph shuriken said...

slalu dgr ibu mithali.. kali ni kita pomot bapa mithali plak ok ^^

EL MARIACHI said...

salam bro' aku memang peminat NARUTO dan BLEACH...apa nak kira layan jeee...aku punya pic profile dan tag Blog pun ada Influence Naruto gak...

aku punya faveret karekter ROCK LEE - green beast of Konoha...

caliph shuriken said...

wslm bro.. sy layan semua jenis anime.. owh rock lee tu spesel skit teknik dia, hikk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...