Thursday, December 8, 2011

38 spontaneous thursday: ipts reject


assalamualaikum
konnichiwa minna san



biar hidup susah sikit tapi jangan amik hak org lain
nanti hak kita org lain plak amik..

*cmner diorg bole kuar tips 10 perkara tu 
klau helpdesk pun x berfungsi utk student?
ngarot giler ipts ni..


p/s: jangan tipu student weii.. korang mmg cari bala...

38 shuriken:

Norlida Ramli said...

betul tu..
x halal kalo wat cmtu..huhu

eh nape ngn ipts tu?

caliph shuriken said...

ipts tu dh lama cari pasal dgn student.. susah nk bincang elok2 dgn diorg ni :p

Puteri Kasih said...

betul-betul..tak elok ambil hak org lain

caliph shuriken said...

puteri..
rasa mcm nk bg tendangan tanpa bayang jaa kt diorg tu, huh...

Azhafizah[フィザ] said...

ipts hanya mahu duit je kot..ishh tak patut

shida'R said...

eh ipts? kpe liph cm xtau pape lak huhu..

shida pun xsuka amik hak org len..sbb shida sndri xsuke org amik hak shida ^_^

Wanie said...

KLMU ke caliph, try search td ipts dekat jalan raja laut..hehe..kadang2 iklan je gempak kan, kesian klu ad yg tertipu..huhu..

caliph shuriken said...

fiza..
yup, untung mmg perlu tapi cara kena btul jgak.. x bole main redah jaa :p

caliph shuriken said...

shida..
sia2 jaa tips diorg bg tu klau helpdesk pun x brani jawab call student..
dlm byk2 ipts, yg satu ni wt sy & kwn2 bengang.. diorg jenis abai student, kami yg terkena jaa paham situasi ni, huh...

caliph shuriken said...

fir..
klau tu result yg kuar, kira btul laa tu.. baru2 ni kwn sy call bgtau sbb kena tipu refund jgak, rupa2nya btambah lagi satu kes tipu student :p

Liyana Zahim said...

Jgn tipu student biar student tipu kte.. Gegegegege~

khairul said...

x baik taw

caliph shuriken said...

liyana..
klau laa semudah tu, hukk...

caliph shuriken said...

khairul..
diorg pangai mmg buruk :p

Syuxer said...

susahnya kalau undang2 tak dapat bela bila ada kabel yang halang undang2 itu ditegakkan..hanya kuasa Allah s.w.t mampu ranapkan orang yang celaka itu

Juliet_iRa~" said...

huu...tipu duit student ke?

report polis..hehhee ;p

caliph shuriken said...

syuxer..
btul tu bro.. bila diberi rezki, dia lupa diri hingga khianati hak org lain...

caliph shuriken said...

juliet..
yup, diorg amik refund student cara salah.. x mudah nk report sbb diorg licik sgt...

Cik tikah said...

ipts mane la tuh kan. hehehe....

caliph shuriken said...

diorg dh sebut kt atas tu, huh...

marina anakcikbob said...

banyak ipts macam ni. siriyes!

caliph shuriken said...

tapi sy rasa ipts ni paling truk laa *based on my exp, huh...

TiraPengemis said...

yeke? huhu...

caliph shuriken said...

yup, ini realiti spesis tipu student...

TiraPengemis said...

alamakk...adoi....agak2 la kn....amik kesempatan btol lahhh

Mia Liana said...

ipts yang ni sama ke dengan yang dulu2 punya entri. itu hari kan ada bengang dengan ipts tu

p/s: tak baik tipu student yang niat baik nak belajar...dosa..

Benrauf said...

capitalist works

Fizah Ibrahim said...

Ipts mana caliph ?

Erm, kebanyakan ipts mmg nak kaut untung pon huhu

caliph shuriken said...

tira..
mmg diorg cari pasal dgn student2 :p

caliph shuriken said...

kak mia..
yup, ipts yg sama.. imagin apa akan berlaku klau pkara cmni kena kt student2 asal family susah yg datang jauh2 dr luar semenanjung semata2 nk blajar :p

caliph shuriken said...

benrauf..
really hate it...

caliph shuriken said...

sakura hime..
klau btul2 nk tau, sy inbox awk ok, huh...

anamizu kaito said...

amek hak orang lain???
siapekah??




luv,
cik ana

.::: Princess MOMOY :::. said...

huh...dia lupa nak update la tu
huahuahua...

caliph shuriken said...

anamizu..
yup, org yg lupa diri bila dh lama x hidup susah :p

caliph shuriken said...

momoy..
x lupa update tapi lupa diri, huh...

blog-tips-kurus said...

yup! jangan merampas!!

caliph shuriken said...

tapi diorg mmg spesis burok pangai, cmner tu? huh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...