Thursday, May 3, 2012

88 sepintas lalu: tips exam PTD


assalamualaikum
konnichiwa minna san

keyword yg hot

tiba2 klmarin ramai yg terjah sini via keyword tips exam PTD
sy ingat diorg saja suka2 terjah *wktu ni skrip sy blom ada part tergamam, huh..

awal pagi tadi waktu tgh chat dapat satu info
kawan kpd kawan sy nk amik exam PTD 12hb ni..
sy pun wish gud luck *part ni pun sy blom tergamam..

tangan ni tiba2 mcm gatal nk akses website SPA
mula2 ok lagi, blom ada kejutan..
sy akses satu page rasa lain mcm jaa ni
sbb info situ x sama mcm beberapa bulan lepas..

sy pun akses lagi satu page utk confirm latest status
erkk, tergamam kjap *part yg ditunggu2 telah tiba, hikk..
SPA bg sy peluang amik exam PTD lagi skali..
alhamdulillah :)


so ringkas citer, dalam tempoh seminggu ni sy bz study utk exam
korang bW mcm biasa, jgn notie2, sy balas jejak bila ada masa terluang nanti..

sy luangkan sedikit masa publish en3 ni 
sbb nk kongsi tips exam PTD yg pnah sy publish last year..
harap2 dgn cara ni korang dpt idea cmner nk hadapi exam ni..

based on jadual SPA, exam ni ada skali jaa utk tahun 2012
gambatte ne minna san :)

kpd yg tercari2 tips exam PTD
sila rujuk kt sini


p/s: smoga ada rezki lulus exam PTD kali ni, amin...

88 shuriken:

Leza Qasandra said...

gud luck...sama la kiter...
nebesss nebesss..
gambate... :)

caliph shuriken said...

yup, gud luck too ^^

Cik FaRiZaM said...

good luck.....moga dipermudahkan....mana tahu rezeki dpt ptd.... :D

el said...

gud luck bro
nti dah berjaya jgan lupa open table hahahahaha

caliph shuriken said...

cik farizam..
arigatou utk wish.. amin ^^

caliph shuriken said...

kak el..
arigatou.. insyaAllah ^^

~~oOpEt~~ said...

gud luck :)

caliph shuriken said...

arigatou yer ^^

ShalleyshaLina a.k.a ChaLie said...

gud luck bro

caliph shuriken said...

arigatou shalley ^^

Norlida Ramli said...

amin...
moga2 ada rezki tu ok =D
gudluck :)

caliph shuriken said...

arigatou awk.. insyaAllah.. amin ^^

afzalsukasuki said...

wah dopanggil exam lagi?bila bro?ni kali ke berapa ko amik?gudlak bro :)

Lea Isnawi said...

agak susah kan exam dia
apa-apa pun gudluck!

caliph shuriken said...

yup, exam 12hb ni..
klau x silap ni kali kedua ketiga cmtu, huh..
arigatou bro ^^

caliph shuriken said...

lea..
actually, soalan exam ni terlalu byk & masa mmg cukup2 jaa, huh..
arigatou yer ^^

Cik Kay Jue said...

good luck... mudah-mnudahan caliph dapat jawab dengan lancar dan tenang... :)

Tinta Lana said...

Salam..

oh..jadi caliph sebenarnya amik exam PTD la ya..hurmm..semoga berjaya..study jangan tak study ya,hehehe

Puteri Kasih said...

good luck awak..do your best k ^^

shida'R said...

wahhhh..tips exam ptd tu.. hehee

Mr Bell said...

semoga berjaya bro :)

Sis AI said...

Err, jujurnya sy taktau apa PTD tu. Mngkin blum tahap umur sy lg kot, sbb tu taktau dan tak explore psl ni. Apapun, gambatte ne!
Mudah2han Allah sntiasa prmudahkn jalan!

caliph shuriken said...

cKj..
arigatou awk.. amin ^^

caliph shuriken said...

lana..
wslm.. actually, 2 minggu lepas tu exam lain..
kali ni amik exam PTD plak.. arigatou ^^

caliph shuriken said...

puteri..
arigatou awk ^^

caliph shuriken said...

shida..
yup, sharing is caring, hikk...

caliph shuriken said...

bell..
arigatou bro ^^

caliph shuriken said...

sis..
actually, klau awk ada degree dlm mana2 bidang mmg layak utk apply PTD ni.. awk bole view website SPA utk tgk bidang tugas PTD..
arigatou utk wish.. amin ^^

khairul said...

good luck bro

sis92 said...

wah kitorang student OM ni selalu jugak dgr lecturer ckp psal ptd ni..
alhamdulillah semoga berjaya ye :)

Koding said...

PTD!! Menarik tuh!!!
Good Luck..

caliph shuriken said...

khairul..
arigatou bro ^^

caliph shuriken said...

sis..
oic, arigatou utk wish ^^

caliph shuriken said...

koding..
yup, menarik & mencabar..
arigatou ^^

hazfee said...

semoga berjaya. :D

caliph shuriken said...

arigatou bro ^^

POSH76 said...

insyallah ada rezeki tu...amin!!!

Melati Qistyna's Mummy said...

Alhamdulillah... Gd luck dik, dh berjaya, jgn lupa akak, muahahahaha

Azhafizah[フィザ] said...

Tahniah..gudluck ye..do your best untuk exam PTD tu nanti.

caliph shuriken said...

kak posh2..
amin ^^

caliph shuriken said...

kakak..
arigatou.. mana bole lupa kakak, hikk...

caliph shuriken said...

fiza chan..
arigatou utk wish.. insyaAllah ^^

pelangi sepi said...

moga dipermudahkan, moga berjaya,

nasir hamzah said...

good luck caliph, semoga berjaya menempuh kejayaan..

Iznie said...

Good luck... :D

caliph shuriken said...

pelangi..
insyaAllah ^^

caliph shuriken said...

nasir..
arigatou bro.. amin ^^

caliph shuriken said...

iznie..
arigatou ^^

thomas said...

sudah pasti susah kalau tidak nanti semua lulus.

-SUPERGIRL- said...

SMOGA BRJAYA ! aminn .. :)

Pondok Usang said...

woah.. pasti banyak saingan...

caliph shuriken said...

thomas..
yup, pihak diorg dh pikir semua ni awal2 kn, hikk...

caliph shuriken said...

supergirl..
arigatou.. amin ^^

caliph shuriken said...

pondok..
semestinya byk saingan ^^

tirahzairi said...

ewahhh...tips banyak ea?

caliph shuriken said...

biasa2 jaa.. tips last year tu ^^

Scarlett O'Hara said...

Gd luck caliph dan yg ambil tu.

caliph shuriken said...

arigatou utk wish.. hepi weekend scarlett ^^

Faizul Osman said...

semoga berjaya!!!!

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/05/pandang-bulan.html

|shuhadaothman|TM said...

Gudluck caliph :)

caliph shuriken said...

faizul..
arigatou bro ^^

caliph shuriken said...

shu..
arigatou ^^

c'axoera ヅ said...

Best of luck :)

caliph shuriken said...

arigatou choootz ^^

ASaDa RyutaRo said...

good luck bro.. semoga ada rezeki nya.. ;)

caliph shuriken said...

arigatou bro.. amin ^^

Fizah Ibrahim said...

Alhamdulillah, dapat peluang lagi tu caliph hehe. gunakan sebaiknya, insyaAllah berjaya.

All the best ! Ganbarimas ! ^^

caliph shuriken said...

arigatou awk.. amin ^^

OdahOne OdahOneBizz said...

gudluck kalo dpt jobs ni best woo...

Pondok Usang said...

thanx bro komen panjang berjela.. =)

caliph shuriken said...

odah..
insyaAllah.. arigatou utk wish ^^

caliph shuriken said...

pondok..
owh, no problemo ^^

Muttallif said...

Memang ramai yang mencari tips untuk kerja dan exam.

itulah salah satu sebab kenapa kita perlu menulis entri yang berkualiti dan membantu bukan :)

Entri sentiasa akan mendapat kunjungan, bila-bila masa :) nice

caliph shuriken said...

insyaAllah.. berkongsi setakat yg mampu.. arigatou sudi singgah sini ^^

azie namico said...

thanks for this tips...hehehe...gud luck ya

Kasih Salina said...

semoga berjaya..result sebulan jer dapat tau dah kan..

caliph shuriken said...

no problemo.. arigatou utk wish ^^

caliph shuriken said...

kakak..
arigatou.. yup, result dlm tempoh sebulan ^^

p[A]n[A]d[0]L© said...

gud luck bro.. ;)

caliph shuriken said...

arigatou Dr Hanis ^^

tiefazatie said...

all da best caliph!

caliph shuriken said...

arigatou ifa ^^

Hani Shaa said...

gudluck yew :)
moga2 ada rezeki awak dpt ptd =D

tiefazatie said...

welcome..hee..=)

caliph shuriken said...

hani..
arigatou utk wish.. amin ^^

caliph shuriken said...

ifa..
no problemo, hikk...

Che Rosliza Che mat said...

God Lucky Bro....Semoga sucess!!

caliph shuriken said...

arigatou.. insyaAllah ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...