Friday, August 16, 2013

14 kad raya (part 2)


assalamualaikum
konnichiwa minna san

versi design sendiri..

beberapa hari sblom hari raya sy terima satu lagi kad raya
yg ni termasuk skali pakej kad kawen..
arigatou & congratz fiza & pasangannya :)

walimatul urus diorg bakal berlangsung pd 24hb ni kt johor
sapa2 yg dok dekat tu bole laa penuhi undangan..

sejak sy start blogging beberapa tahun lepas
ramai kawan2 blogger yg sy kenal dh bertukar status
dulu single tapi skrg dh married
x lama pasni mesti jadi triple sebab dapat bb kn, hikk..


p/s: arigatou sudi singgah sini walaupun sy x sempat bW ke semua blog korang...

14 shuriken:

diana said...

tuan blog ni bila pulak nak tukar status??hehhe

Chuu Muqhlis said...

tu lah., sy pn nmpk bende yg sama., dulu lain sekarang lain., seronok berkawan dlm blog ni :)

Cik Nur™ said...

xlama lagi shuriken pula tukar status.. :)

selamat hari raya.. :)

caliph shuriken said...

kak diana..
sy pun x pasti bila, hukk...

caliph shuriken said...

ntah2 awk yg tukar dulu, hikk..

selamat hari raya, nur ^^

caliph shuriken said...

chuu..
yup, klau kena cara bkawan mmg seronok kn ^^

dear xila said...

fuyooo semua dpt dr azhafizah ye...jahur benor johor tu huhu

Tinta Lana said...

Salam.

Urmm,betul pa yg awk tulis tu..

Dari single, berdua, pastu jap je triple. hehehe.

Kita tunggu turn masing2 lah nampaknya caliph,hehehe

caliph shuriken said...

lana..
wslm.. ehh, awk dh sedia nk proceed next level ek? hikk...

caliph shuriken said...

xila..
yup, mmg jauh ke selatan, huh...

krole said...

cam krole kn caliph huhuu..skngni da brtiga :)

caliph shuriken said...

krole..
yup.. congratz, bro ^^

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah sampai jugak kad fiza ye..kalau ada mase boleh datang majlis ye..ape pun,tuan blog ni akan bertukar status gak nanti :)

caliph shuriken said...

fiza..
selamat pengantin baru.. congratz ^^

insyaAllah.. aamiin ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...