Friday, August 23, 2013

15 sepintas lalu: pilihan


assalamualaikum
konnichiwa minna san

*source: wall fb

pilihan antara halal atau haram akan tentukan hepi ending kita...


p/s: perlu x deco blog kerap sgt klau kita still suka dgn deco sedia ada?

15 shuriken:

Tinta Lana said...

Salam.

Dari segi amalan..saya tak sure..

tapi disocial media..saya dah mula prepare apa yg patut.. :)

p/s: kalau awak suka, dan awak rasa takda sebab kuat untuk awk deco2..jadi..tak perlu dah saya rasa :) tapi, pada masa sama, bila awk cuba deco, who knows, awak mungkin tersuka dgn deco baru,hik3

caliph shuriken said...

wslm, lana.. dari sudut tu sy dh nampak usaha awk ^^

setakat ni sy rasa perlu minor deco jaa sbb sy dh apply fav kaler kt blog.. klau sy start deco mmg byk keje lain akan delay, huh...

Tinta Lana said...

Aah..nak deco ni..bukan skali cuba terus elok.. if ada benda lebih penting nak buat..yg lain boleh tangguhkan..

Saya pun ingat nak deco2..dua2 blog nk deco..tpi biar dululah..

caliph shuriken said...

yup, klau start deco selagi x puas hati sy x apply kt blog, hikk..

oic, semakin bz awk pasni kn ^^

Azie Namico said...

kalau dalam novel kita dah tau ending nya....hehehe

caliph shuriken said...

awk mmg miss novel collector ^^

Wirda Amir said...

salam caliph..

entahlah samadadh bersedia atau tidak..rasanya akak ni byk mengejar yg nak ditinggalkan berbanding mengejar apa yg sepatutnya kita bawa..bekal di akhirat sana...

p/s..akak suka sgt dgn blog akak sekarang ni..blom nk tukar lg buat masa ni....

Cik Nur™ said...

peringatan yg bagus.. :)

Chuu Muqhlis said...

klu suke deco yg ade bia je kot., klu sy da bosan bru tuka huhu

Cik Yaya said...

berusaha sedaya upaya menmbh amaln selagi hayat msih dkndung bdn....

Azhafizah Md Nor said...

pilih ke jalan yang benar.

p/s:decoration tu ikut masing masing sebab itu ikut kehendak dan mood.hari hari tukar pun xpe..heee..

caliph shuriken said...

fiza..
harap2 cmtu laa..

klau hari2 tukar hebat laa kn, hikk...

caliph shuriken said...

yaya..
insyaAllah.. selamat beramal...

caliph shuriken said...

kak wirda..
wslm.. actually, sy lebih kpd kejar masa.. rasa amalan terlalu byk yg kurang.. risau mcm2 perkara ni...

klau suka better maintain deco tu kn ^^

caliph shuriken said...

chuu..
tu laa.. sy suka lagi deco sedia ada ni ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...