Sunday, January 5, 2014

20 arigatou blogger retis (part 3)


assalamualaikum
konnichiwa minna san

sy pilih citer ni sebagai intro utk new year..

baru2 ni sy balik keje.. sy tengok kt meja ada satu sampul surat
macam kenal jaa cop pos ni.. sy confirm mmg shida yg pos :)

sy dapat semua ni, hikk..

sy pilih yg ni utk selit kt novel..

dulu sy suka2 mintak jaa kt fb
x sangka shida betul2 pos kt sy..
arigatou :)



berkenaan novel.. sblom ni sy hanya beli novel RAM
tapi baru2 ni sy beli satu lagi novel kt bookfair MPH
novel hilal asyraf bertajuk hero..


p/s: hepi besday, shida :)

20 shuriken:

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Haa, saya suka tengok bookmark n kalendar shida. Dah siap tanya harga berapa,hehehe

Hari lahirnya kan 5hb ni.. shida, kalau shida baca komen ni, selamat hari lahir skali lagi,hik3 >_<

Dan untuk awak caliph, slmt membaca Hero. Suka saya nak bagitau, cuba juga ya Takdir 1 dan 2, penulis yg sama. hehehe

Cik Nur™ said...

tahniahhh..!!

Azie Namico said...

mcm best jaa...mcm menarik jaa...hehee

Azhafizah Md Nor said...

wahh..untung dapat limited edition design tu dari blogger retis shida :)

diana said...

wah..untung la dapat hadiah..:)

caliph shuriken said...

wslm, lana ^^
oic, sy dapat tau besday shida pun kebetulan tgk kt fb..

aritu sy ada tgk semua novel2 tu kt bookfair.. tapi sy mulakan beli Hero dulu, hikk...

caliph shuriken said...

arigatou, nur ^^

caliph shuriken said...

azie..
mcm pnah dengar jaa ayat cmtu, hukk...

caliph shuriken said...

fiza..
alhamdulillah, mmg rezki dapat semua ni ^^

caliph shuriken said...

kak diana..
siyes x sangka shida pos semua ni kt sy, hikk..

arigatou kakak sbb sudi singgah sini ^^

LadyBird said...

nak jugak.. huhu

Wirda Amir said...

Salam caliph...

Happy weekend..akakpun d mula seronok baca novel,novel RAM sesuai dgn jiwa akak la caliph....hehe

Shida Radzuan said...

awat lah shida xprasan entri ni sorry liph..agk bz nk BW huhu..mmg dah psg niat lama dah nk bg liph :)

thanks liph wish befday ritu hehee.so sweet.. ;)

Nora Karim said...

macam menark je novel penulis tu... tak pernah lagi baca hasil tulisannya... saya mmg peminat RAM...

btw, susah nak cari lelaki yang suka baca novel... hehehe :p

caliph shuriken said...

shida..
ok, sy pun bz jgak, huh.. aritu sy suka2 mintak jaa ^^

kebetulan aritu buka fb, klau x sy ingat2 lupa tau, hikk...

caliph shuriken said...

wslm, kak wirda..
hepi weekend too.. oic, dh start baca novel RAM rupanya ^^

caliph shuriken said...

kak nora..
try laa baca novel penulis ni.. mmg menarik tapi novel ni x kategori jiwang karat tau, hikk..

owh, sy baca novel2 tertentu jaa ^^

caliph shuriken said...

lady..
pls mintak kt shida, hikk...

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahhh....blogger shida mmg pemurah
novel hero tu xde lagi kat sini

caliph shuriken said...

momoy..
biar btul.. sbb rasa dh lama kuar novel ni, huh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...